Ρωσία: Επισπεύδεται η δίκη του Έβαν Γκέρσκοβιτς, στις 18 Ιουλίου η νέα ακροαματική διαδικασία
Η κεκλεισμένων των θυρών δίκη του δημοσιογράφου της Wall Street Journal ξεκίνησε τον περασμένο μήνα - Βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης έως 20 χρόνια
Η επόμενη ακροαματική διαδικασία στη δίκη του δημοσιογράφου της Wall Street Journal, Έβαν Γκέρσκοβιτς επισπεύστηκε για τις 18 Ιουλίου αντί της 13ης Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αρμόδιο ρωσικό δικαστήριο.
Το πρακτορείο ειδήσεων RIA μετέδωσε ότι εκπρόσωπος του δικαστηρίου δήλωσε πως η απόφαση ελήφθη ύστερα από αίτημα της υπερασπιστικής ομάδας του Γκέρσκοβιτς.
Η κεκλεισμένων των θυρών δίκη του Γκέρσκοβιτς ξεκίνησε τον περασμένο μήναστη ρωσική πόλη Γεκατερίνμπουργκ, όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για κατασκοπεία, που επισείουν ποινή κάθειρξης έως 20 χρόνια.
Ο ίδιος ο Γκέρσκοβιτς, η Wall Street Journal και η αμερικανική κυβέρνηση έχουν χαρακτηρίσει τις κατηγορίες σε βάρος του ψευδείς και πολιτικά υποκινούμενες.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.