Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντενείναι υπεύθυνη για τηναπόπειρα δολοφονίας κατά του προεδρικού υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, αλλά καλλιέργησε την ατμόσφαιρα που προκάλεσε την επίθεση.
Ο Τραμπ πυροβολήθηκε στο αυτί κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής ομιλίας που έκανε το Σάββατο στην Πενσιλβάνια.
Η επίθεση αυτή, διερευνάται τώρα ως μία απόπειρα δολοφονίας, με τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να παρουσιάζεται αιμόφυρτος στο πρόσωπο, αμέσως μετά από την επίθεση.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.