Μακρόν για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Πρόκειται για τραγωδία για τις δημοκρατίες μας
Ο Γάλλος προεδρος «ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση» στον Ντόναλντ Τραμπ και εξέφρασε την «αγανάκτησή» του
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απηύθυνε σήμερα «ευχές για ταχεία ανάρρωση» στον Ντόναλντ Τραμπ, θύμααπόπειρας δολοφονίας χθες Σάββατο στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης, «μια τραγωδία για τις δημοκρατίες μας», όπως ανέφερε στο Χ.
«Ένας υποστηρικτής (σ.σ. του Τραμπ) πέθανε, πολλοί τραυματίστηκαν. Πρόκειται για μια τραγωδία για τις δημοκρατίες μας. Η Γαλλία μοιράζεται το σοκ και την αγανάκτηση του αμερικανικού λαού», πρόσθεσε ο Μακρόν.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.