Η Χαμάς διαπραγματεύεται εκ μέρους ολόκληρου του «Άξονα της Αντίστασης», της συμμαχίας που οικοδομήθηκε με τη στήριξη του Ιράν εναντίον του Ισραήλ και της επιρροής των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της λιβανέζικης, σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ Σαγιέντ Χασάν Νασράλα.
«Η Χαμάς διαπραγματεύεται για λογαριασμό της και για λογαριασμό των παλαιστινιακών οργανώσεων και επίσης για λογαριασμό όλου του Άξονα της Αντίστασης. Αυτό που θα δεχτεί η Χαμάς, θα το δεχτούμε όλοι», είπε ο Νασράλα, σε μια τελετή στη μνήμη ενός διοικητή της οργάνωσής του που σκοτώθηκε πρόσφατα. Εξήγησε ότι εάν υπάρξει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, η Χεζμπολάχ θα παύσει επίσης το πυρ στα σύνορα του Λιβάνου με το Ισραήλ «χωρίς καμία συζήτηση ή διαπραγμάτευση».
Ταυτόχρονα ωστόσο ο Νασράλα προειδοποίησε ότι η οργάνωσή του είναι έτοιμη και δεν φοβάται τον πόλεμο.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.