Ο Ντόναλντ Τραμπ εκτίμησε χθες Δευτέρα ότι ο Τζο Μπάιντεν θα παραμείνει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, παρά τις πιέσεις που ασκούνται από μερίδα της παράταξής του να αποσυρθεί, εξαιτίας αμφιβολιών για την κατάσταση της υγείας του.
«Μου φαίνεται πως κάλλιστα μπορεί να παραμείνει» στην κούρσα, «έχει εγωισμό, δεν θέλει να εγκαταλείψει, δεν θέλει να το κάνει αυτό», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News—την πρώτη μετά το ντιμπέιτ των δυο αντιπάλων στα τέλη Ιουνίου.
Εκείνη την καταστροφική για τον κ. Μπάιντεν βραδιά, ο πρόεδρος, 81 ετών, φαινόταν κουρασμένος και σε σύγχυση.
«Ήταν πολύ χλομός, για να το πούμε ευγενικά», σχολίασε ο κ. Τραμπ χθες βράδυ, προσθέτοντας πως όταν ο αντίπαλός του άρχισε να μιλάει, είχε φωνή «αδύναμη».
«Ήταν παράξενο ντιμπέιτ, διότι από τα δυο πρώτα λεπτά, οι απαντήσεις που έδινε δεν έβγαζαν και πολύ νόημα», επέμεινε ο Ρεπουμπλικάνος.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη