Την παραίτηση του πρωθυπουργού του Εμανουέλ Μακρόν, Γκαμπριέλ Ατάλ, ζήτησε ο νικητής - σύμφωνα με τα exit poll - Ζαν Λικ Μελανσόν το κόμμα του οποίου εμφανίζεται πρώτο μετά το κλείσιμο της κάλπης.
«Ο Μακρόν πρέπει να παραδεχθεί αυτή την ήττα» τόνισε ο Μαλενσόν για να προσθέσει τα εξής: «Ο πρωθυπουργός πρέπει να φύγει. Δεν έλαβε ποτέ ψήφο εμπιστοσύνης της Εθνοσυνέλευσης αλλά μαζική λαϊκή ψήφο δυσπιστίας. Ο Μακρόν έχει το καθήκον να καλέσει το Νέο Λαϊκό Μέτωπο να κυβερνήσει».
«Ένα υπέροχο κύμα κινητοποίησης των πολιτών φάνηκε να έχει κερδίσει. Ο λαός μας απέκλεισε ξεκάθαρα τη χειρότερη λύση» τόνισε ο Μελανσόν.
«Η Εθνική Συσπείρωση απέχει πολύ από το να έχει λάβει την απόλυτη πλειοψηφία» συμπλήρωσε.
«Η βούληση του λαού πρέπει να γίνει σεβαστή», υπογράμμισε. «Κανένας άλλος συνδυασμός δεν θα είναι αποδεκτός. Η ετυμηγορία είναι ξεκάθαρη: η ήττα του Μακρόν επιβεβαιώνεται με σαφήνεια».
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς