Βαριά τραυματισμένος από την επίθεση καρχαρία είναι ένας άνδρας στη Φλόριντα, την ώρα που ήταν στη θάλασσα.
Ο καρχαρίας δάγκωσε τον άνδρα στο δεξί του χέρι, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ αίμα και πλέον να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι αρχές στην κομητεία Νασάου, κοντά στα σύνορα Φλόριντα-Τζώρτζια, έλαβαν την Παρασκευή σήμα κινδύνου από σκάφος. Διασώστες, αφού πρώτα περιόρισαν την αιμορραγία, μετέφεραν τον άνδρα για νοσηλεία.
Οι τοπικές αρχές λένε ότι οι επιθέσεις από καρχαρία είναι εξαιρετικά σπάνιες και σημειώνουν ότι στην πραγματικότητα το χτύπημα από κεραυνό είναι 30 φορές πιο πιθανό από την επίθεση από καρχαρία.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.