Μήνυμα προς τη Νότια Κορέα έστειλε ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την επίσκεψή του στην Πιονγιάνγκ και τις εγγυήσεις που δόθηκαν σε διμερές επίπεδο.
Ειδικότερα, ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε τη Σεούλ να μην «κάνει το μεγάλο λάθος», δηλαδή να μην προμηθεύσει με όπλα την Ουκρανία.
Τα σχόλια του Πούτιν έγιναν αφότου η Νότια Κορέα υπογράμμισε ότι μία νέα συμφωνία ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τη Μόσχα θα ήταν παράλογη και θα μπορούσε να την οδηγήσει στην επανεξέταση του θέματος της αποστολής οπλικών συστημάτων στο Κίεβο.
Ο Πούτιν από την πλευρά του τόνισε ότι η Σεούλ δεν έχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχεί όσον αφοαρά στο αμυντικό πακέτο με την Πιονγιάνγκ.
Τα ρωσικά κρατικά ΜΜΕ, με τη σειρά τους, ανέδειξαν τις δηλώσεις Πούτιν γράφοντας ότι η συνεργασία Μόσχας-Πιονγιάνγκ γίνεται ως απάντηση στη Δύση.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας