Δανία: Υπό έλεγχο η φωτιά σε κτίριο της φαρμακευτικής Novo Nordisk στην Κοπεγχάγη
Η πυρκαγιά δεν ξέσπασε στα κεντρικά γραφεία της Novo Nordisk και δεν επεκτάθηκε σε άλλα κτίρια
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε σε κτίριο της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρίας Novo Nordisk της Δανίας, στο προάστιο Μπάουσβαρντ της Κοπεγχάγης.
«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι φωτιά ξέσπασε σήμερα σε ένα κτίριο γραφείων που ενοικιάζει η Novo Nordisk κοντά στα κεντρικά μας γραφεία. Η φωτιά είναι υπό έλεγχο, η αστυνομία και η πυροσβεστική έχουν σπεύσει στο σημείο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η φαρμακευτική.
Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς. Σύμφωνα με αναφορές, στο σημείο ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις, που πιθανότατα οφείλονται σε φιάλες αερίου.
Η τοπική αστυνομία ανταποκρίθηκε στην κλήση που έλαβε για φωτιά στο Κροχσοβάι, στο Μπάουσβαρντ, σχεδόν 13 χλμ. βορειοανατολικά του κέντρου της Κοπεγχάγης, ανακοίνωσε η αστυνομία της Κοπεγχάγης με ανάρτησή της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Χ.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη