Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν προέτρεψε σήμερα από το Κάιρο, πρώτο σταθμό μιας νέας περιοδείας του στη Μέση Ανατολή, τους ηγέτες των χωρών της περιοχής να ασκήσουν πίεση στη Χαμάς να αποδεχθεί μια πρόταση κατάπαυσης του πυρός για να σταματήσει ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας.
«Πιστεύω ακράδαντα ότι η συντριπτική πλειοψηφία» των Ισραηλινών και των Παλαιστινίων «θέλει να πιστέψει σε ένα μέλλον» στο οποίο οι δύο λαοί «ζουν με ειρήνη και ασφάλεια», πρόσθεσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, λίγο παραπάνω από οκτώ μήνες πολέμου μεταξύ του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος Χαμάς και του Ισραήλ.
Ο Μπλίνκεν τόνισε ότι το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα είναι το μόνο που δεν αποδέχεται την πρόταση για μια συμφωνία τριών φάσεων που περιλαμβάνει την απελευθέρωση ομήρων και συνομιλίες για τον τερματισμό των μαχών, στις οποίες ο Αμερικανός ΥΠΕΞ τόνισε ότι το Ισραήλ έχει συμφωνήσει.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς