Νέο βίντεο από την επιχείρηση διάσωσης των τεσσάρων ομήρων στη Νουσεϊράτ της Γάζας έδωσε στη δημοσιότητα ο ισραηλινός στρατός.
Τα πλάνα δείχνουν τη στιγμή που οι Ισραηλινοί όμηροι που διασώθηκαν από ειδικές δυνάμεις βρίσκονται σε μέρος όπου υπάρχει ένα ελικόπτερο ώστε να μεταφερθούν αεροπορικώς στο Ισραήλ. Το βίντεο προέρχεται από την κάμερα ενός στρατιώτη της επίλεκτης μονάδας κομάντος Shayetet 13 του Πολεμικού Ναυτικού, αναφέρουν οι IDF.
Δείτε το βίντεο:
Πρόκειται για τους: Νόα Αργκαμάνι, 25 ετών, Αλμόγκ Μέιρ Ζον, 21 ετών, Αντρέι Κοζλόφ, 27 ετών και Σλόμι Ζιβ, 40 ετών. Και οι τέσσερις «είχαν απαχθεί» από τη Χαμάς την 7η Οκτωβρίου από τον χώρο του μουσικού φεστιβάλ Νόβα, διευκρίνισε ο στρατός. Οι όμηροι, σύμφωνα με την ίδια πηγή, «διασώθηκαν» από δύο διαφορετικά σημεία στην καρδιά της Νουσεϊράτ.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.