Οι ντόπιοι δήλωσαν στην βρετανική εφημερίδα ότι τα νέα είναι «σοκαριστικά»
«Τραγικό εύρημα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας «The Sun» σχολιάζοντας τις δυσάρεστες εξελίξεις μετά τον εντοπισμό της σορού του Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη.
Το βρετανικό δημοσίευμα γράφει ότι η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε με μία ομπρέλα δίπλα του, σ΄ένα επικίνδυνο σύμπλεγμα σπηλαίων, γνωστό στους ντόπιους ως «Η Άβυσσος». Το πτώμα δεν έχει προς το παρόν ταυτοποιηθεί, σχολιάζει η εφημερίδα The Sun.
Ωστόσο, αξιωματούχοι της ελληνικής αστυνομίας υποστηρίζουν η σορός είναι του διάσημου Βρετανού τηλεοπτικού παρουσιαστή.
Οι ντόπιοι δήλωσαν στην εφημερίδα The Sun ότι τα νέα είναι «σοκαριστικά».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.