Οι ντόπιοι δήλωσαν στην βρετανική εφημερίδα ότι τα νέα είναι «σοκαριστικά»
«Τραγικό εύρημα», είναι ο τίτλος της εφημερίδας «The Sun» σχολιάζοντας τις δυσάρεστες εξελίξεις μετά τον εντοπισμό της σορού του Δρ. Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη.
Το βρετανικό δημοσίευμα γράφει ότι η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε με μία ομπρέλα δίπλα του, σ΄ένα επικίνδυνο σύμπλεγμα σπηλαίων, γνωστό στους ντόπιους ως «Η Άβυσσος». Το πτώμα δεν έχει προς το παρόν ταυτοποιηθεί, σχολιάζει η εφημερίδα The Sun.
Ωστόσο, αξιωματούχοι της ελληνικής αστυνομίας υποστηρίζουν η σορός είναι του διάσημου Βρετανού τηλεοπτικού παρουσιαστή.
Οι ντόπιοι δήλωσαν στην εφημερίδα The Sun ότι τα νέα είναι «σοκαριστικά».
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.