ΗΠΑ: Ποια είναι η νέα στενή συνεργάτιδα του Τραμπ - Η 32χρονη που πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο

ΗΠΑ: Ποια είναι η νέα στενή συνεργάτιδα του Τραμπ - Η 32χρονη που πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο

Η Νάταλι Χαρπ παρακολουθεί ό,τι ανεβαίνει στο διαδίκτυο και κυρίως στα social media - Πώς τη βοήθησε ο Τραμπ με την περιπέτεια της υγείας της 

arthrou-trump-Natalie-Harp
Έχει μακριά μαλλιά, είναι μικροκαμωμένη, οι απόψεις της θεωρούνται σκληροπυρηνικές και η πρώτη της επαφή με τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ ξεκίνησε από μία μεγάλη περιπέτεια υγείας.

Η 32χρονη βοηθός του Ντόναλντ Τραμπ, Νάταλι Χαρπ, είναι ο άνθρωπος στον οποίο, ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα με τους Ρεπουμπλικανούς στις εκλογές του Νοεμβρίου έχει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η Χαρπ έχει γίνει το δεξί χέρι του Τραμπ για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο όπως γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ: Κάθε φορά που συνοδεύει τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, κουβαλάει μαζί της τρία πράγματα, έναν φορητό εκτυπωτή, χαρτί Α4 και μπαταρίες.

Η δουλειά της είναι η εξής: Παρακολουθεί ό,τι ανεβαίνει στο διαδίκτυο και κυρίως στα social media, και εν συνεχεία επιλέγει αυτά που πιθανότατα αφορούν ή απλά θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον 77χρονο και τα εκτυπώνει.

Κλείσιμο
trump_Natalie_Harp__2_
trump_Natalie_Harp__3_
trump_Natalie_Harp__1_


Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ προτιμάει να διαβάζει ειδήσεις σε έντυπη μορφή απ'ό,τι στο διαδίκτυο και έτσι η βοήθεια της νεαρής συνεργάτιδάς του θεωρείται πολύτιμη. 

Η εφημερίδα Bild, επικαλούμενη τον αμερικανικό συντηρητικό ειδησεογραφικό ιστότοπο που δεν «πολεμά» τον Τραμπ, «The Bulwark», επισημαίνει ότι η Χαρπ συνοδεύει παντού τον Τραμπ και τον ενημερώνει γραπτώς για ό,τι συμβαίνει:

«Αν θέλετε να διαβάσει κάτι ο Τραμπ, πρέπει να απευθυνθείτε στη Νάταλι Χαρπ. Δεν του αρέσει να διαβάζει στο κινητό του και εκείνη ξέρει τι θέλει να διαβάσει. Η Χαρπ δίνει ιδιαίτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην εκλογική νοθεία όπως επίσης και τους εχθρούς του Τραμπ. Είναι συνεχώς στο πλευρό του: όταν παίζει γκολφ, στην έπαυλή του στη Φλόριντα, σε δικαστικές αίθουσες, στην προεκλογική εκστρατεία».

Το 2019, σε εκπομπή του αμερικανικού δικτύου Fox, η Νάταλι είχε μιλήσει για την προσωπική της σκληρή μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο στα οστά.

Ο Τραμπ είχε υπογράψει όταν ήταν πρόεδρος νόμο για το δικαίωμα πρόσβασης σε πειραματικές θεραπείες ασθενών που πληρούσαν κάποια κριτήρια. Οι γιατροί είχαν πει στη Χαρπ ότι δεν έχει πολλές ελπίδες και πως η κατάστασή της δεν ήταν εύκολα αναστρέψιμη.

Τελικά απέκτησε πρόσβαση σε πειραματική θεραπεία που της έσωσε τη ζωή.

«Χωρίς εσάς, κύριε πρόεδρε, θα είχα πεθάνει», του είχε γράψει η Χαρπ σε επιστολή της για να τον ευχαριστήσει.

Kι όταν ο Τραμπ την είδε σε φωτογραφία, ενθουσιάστηκε και την προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον.

Πλέον, η 32χρονη Αμερικανίδα ανήκει στην προεκλογική ομάδα του Ρεπουμπλικανού, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Ειδήσεις σήμερα:

Χαλκίδα: Στη φυλακή η προϊσταμένη της ΔΟΥ και μία υπάλληλος για το κύκλωμα εκβιαστών

Γαλάζιες σημαίες 2024: Η λίστα με τις 625 πιο καθαρές παραλίες - Στη 2η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα

Euroleague: Επεισόδια έξω από την Uber Arena, Τούρκοι επιτέθηκαν σε οπαδούς του Παναθηναϊκού - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης