Γερμανία: Κοκαΐνη σε τελάρα με μπανάνες βρήκαν υπάλληλοι σούπερ μάρκετ σε Βερολίνο και Βρανδεμβούργο

Γερμανία: Κοκαΐνη σε τελάρα με μπανάνες βρήκαν υπάλληλοι σούπερ μάρκετ σε Βερολίνο και Βρανδεμβούργο

Οι γερμανικές αρχές εκτιμούν ότι η ποσότητα κοκαΐνης που έχουν ανιχνεύσει σε εμπορεύματα, κυμαίνεται από 20 έως και 100 κιλά ανά σούπερ μάρκετ

polizei_21
Σοκαρισμένοι είναι οι εργαζόμενοι πολλών σούπερ μάρκετ της Γερμανίας που πωλούν προϊόντα σε χαμηλές τιμές, από την ανακάλυψη κοκαΐνης σε διάφορα εμπορεύματα.

Η κοκαΐνη εντοπίστηκε σε σούπερ μάρκετ του Βερολίνου και του Βρανδεμβούργου, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild, επικαλούμενη πηγές των αρχών ασφαλείας.

Προς το παρόν είναι άγνωστος ο αριθμός των σούπερ μάρκετ του Βερολίνου όπου βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες. Στο Βρανδεμβούργο, πάντως, η αστυνομία φέρεται να εντόπισε ναρκωτικά σε τέσσερα σούπερ μάρκετ.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, οι αρχές υπολογίζουν ότι η ποσότητα κοκαΐνης που έχουν ανιχνεύσει σε εμπορεύματα, κυμαίνεται από 20 έως και 100 κιλά ανά σούπερ μάρκετ.

Κλείσιμο
Η αστυνομία βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία εξέτασης των εμπορευμάτων και για το λόγο αυτό, η συνολική ποσότητα κοκαΐνης που αναμένεται να κατασχεθεί, παραμένει ακόμη ασαφής.

Σημειώνεται ότι οι υπάλληλοι εντόπισαν σήμερα το πρωί τα ναρκωτικά κατά τη διαλογή των εμπορευμάτων. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας. Βαριά οπλισμένοι άνδρες αναπτύχθηκαν μέσα κι έξω από τα κτίρια, που βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Η εκπρόσωπος του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βρανδεμβούργου, Μπεάτε Καρντέλς, επιβεβαίωσε ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν σε τελάρα μπανάνας, ανάμεσα στα φρούτα.

Πάντως, η ποσότητα των ναρκωτικών που εντοπίστηκε στα σούπερ μάρκετ φαίνεται να εκπλήσσει ακόμη και τους ερευνητές, όπως σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα.

«Λόγω του όγκου των πακέτων όπου βρέθηκε κοκαΐνη, η Κοινή Ομάδα Έρευνας Ναρκωτικών στο Γραφείο Αστυνομίας Εγκλημάτων του Βρανδεμβούργου συντονίζει τις περαιτέρω έρευνες σε στενή συνεργασία με τις αρχές του Βερολίνου», δήλωσε η εκπρόσωπος του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βρανδεμβούργου.


Ειδήσεις σήμερα:

«Μου έριξε κουτουλιά και μου έσπασε τη μύτη» - Ο αντιδήμαρχος Νίκαιας περιγράφει την επίθεση από τον δημοτικό σύμβουλο

Προκλητικός και απαράδεκτος ο Βελόπουλος, λέει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος


«Σ' αγαπάω απέραντα και ζητώ συγγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα» - Το μήνυμα του Γιάννη Καλλιάνου για τον πατέρα του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης