Η αστυνομία του Ντουμπάι διέσωσε μια γάτα από τις πλημμύρες την Τετάρτη (17/4).
Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα δείχνει τη γάτα να έχει γραπωθεί στο χερούλι της πόρτας ενός ΙΧ που ήταν εν μέρει βυθισμένo. Ένας αστυνομικός φαίνεται να σηκώνει τη γάτα και να την τοποθετεί στη βάρκα μεταφέροντας το ζώο σε ασφαλές σημείο, σύμφωνα με το FOX.
Δείτε το βίντεο:
Το Εθνικό Κέντρο Μετεωρολογίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσε την Τρίτη σε ανάρτησή του στο «X», ότι η χώρα γνώρισε τις ισχυρότερες βροχοπτώσεις των τελευταίων 75 ετών και ότι το Ντουμπάι δέχθηκε βροχή περισσότερο απ΄ όση πέφτει σε έναν χρόνο στην περιοχή.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.