Στον Λευκό Οίκο ο Θοδωρής Κυριακού για την επέτειο της 25ης Μαρτίου - Συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν
Ο πρόεδρος του Ομίλου ANTENNA είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ
Παρουσία γνωστών Ελληνοαμερικανών και φίλων της Ελλάδας από τον πολιτικό, επιχειρηματικό αλλά και καλλιτεχνικό χώρο, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη δεξίωση του Λευκού Οίκου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Πολλοί ομογενείς που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Αμερικής και ελάχιστοι καλεσμένοι από την Ελλάδα παρευρέθηκαν στη γιορτή. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤ1 Θοδωρής Κυριακού, ο οποίος είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.
Δείτε φωτογραφίες:
Ο Τζο Μπάιντεν υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους του σε ένα εγκάρδιο κλίμα και με μία ζεστή ομιλία, στη διάρκεια της οποίας δεν παρέλειψε να θυμίσει για μια ακόμα φορά πως οι στενοί δεσμοί του με την Ελλάδα του χάρισαν το «ελληνικό» του επώνυμο, «Μπαϊντενόπουλος».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους