Κουνελάκι του Playboy ξεσήκωσε αντιδράσεις για τα ρούχα που φόρεσε σε πάρκο της Disney

Κουνελάκι του Playboy ξεσήκωσε αντιδράσεις για τα ρούχα που φόρεσε σε πάρκο της Disney

«Δεν είμαι εδώ για να ικανοποιώ τους πάντες. Αν δεν τους αρέσει είναι δικό τους πρόβλημα» απάντησε το 35χρονο μοντέλο

montelo
Αντιδράσεις από γονείς προκάλεσαν τα ρούχα που επέλεξε για επίσκεψη σε πάρκο της Disney 35χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία που έχει φιλοξενηθεί σε πρωτοσέλιδο του Playboy στη Νορβηγία πριν από μερικούς μήνες.

Παρά το γεγονός ότι η Janaina Prazeres, αντίθετα με τις φωτογραφίες που αναρτά στον λογαριασμό της στο Instagram, ήταν πλήρως ενδεδυμένη για την επίσκεψή της αυτή στο παιδικό πάρκο, ωστόσο γονείς δεν συμφώνησαν με τις επιλογές της.

montelo2


Κλείσιμο
«Αυτή η influencer πρέπει να καταλάβει ότι υπάρχει χρόνος και τόπος για τα πάντα. Η Disney δεν είναι χώρος για να φοράει κανείς τέτοια αισθησιακά ρούχα» έγραψε σχολιαστής για το εφαρμοστό τζιν και το την κολλητή μπλούζα που φόρεσε το 35χρονο μοντέλο.

«Ως γονιός νιώθω άβολα με το να βλέπω influencers να φοράνε τέτοια ρούχα σε πάρκο της Disney. Θέλω τα παιδιά μου να βιώνουν την εμπειρία της επίσκεψης χωρίς να εκτίθενται σε τέτοιες επιλογές» έγραψε δεύτερος σχολιαστής.

«Θα φοράω ό,τι με κάνει να νιώθω καλά και άνετα. Δεν είμαι εδώ για να ικανοποιώ τους πάντες. Αν δεν τους αρέσει είναι δικό τους πρόβλημα» απάντησε, σύμφωνα με την Daily Star, το μοντέλο από τη Βραζιλία.

Δείτε ορισμένες από τις αναρτήσεις του μοντέλου στο Instagram


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης