Αργεντινή: Σάλος μετά το βίντεο με άνδρες που έκαναν σχοινάκι με... βόα και γελούσαν

Αργεντινή: Σάλος μετά το βίντεο με άνδρες που έκαναν σχοινάκι με... βόα και γελούσαν

Το βασανιστήριο για τον βόα, ο οποίος προσπαθεί μάταια να απεγκλωβιστεί, τελείωσε μόνο όταν ο άνδρας που έκανε τα άλματα, μπουρδουκλώθηκε και έπεσε

boas
Σάλο έχει προκαλέσει στην Αργεντινή το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media και στο οποίο φαίνονται τρεις άνδρες να κάνουν σχοινάκι χρησιμοποιώντας έναν... βόα!

Δείτε το βίντεο



Οι δύο από τους άνδρες κρατούν σφιχτά τον βόα από το κεφάλι και την ουρά ενώ ο τρίτος προσπαθεί να κάνει σχοινάκι πάνω από το ερπετό.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι στο βίντεο οι τρεις άνδρες αλλά και το άτομο που καταγράφει την κακοποίηση του ερπετού, ακούγονται να γελούν για την απάνθρωπη πράξη τους.

Το βασανιστήριο για τον βόα, ο οποίος προσπαθεί μάταια να απεγκλωβιστεί, τελείωσε μόνο όταν ο άνδρας που έκανε τα άλματα, μπουρδουκλώθηκε και έπεσε.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρινίστο αν οι άνδρες που φαίνονται στο βίντεο έχουν ταυτοποιηθεί και αν έχουν ασκηθεί διώξεις σε βάρος τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Tον έριξαν στον τάκο του Survivor γιατί είναι ανεπιθύμητος - Δείτε βίντεο

Άνδρας δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα στους Αγίους Αναργύρους - Είχε πάει να τον καταγγείλει!

Πέθανε η μητέρα της Έλλης Στάη, Ρενέ Τσαρλαμπά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης