O Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα, στο πλαίσιο της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑKP), στην Άγκυρα.
«Εκ μέρους της χώρας και του έθνους μου, εκφράζω τα συλλυπητήριά μας στη ρωσική κυβέρνηση για την τρομοκρατική επίθεση σε αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα χθες. Καταδικάζουμε σθεναρά αυτή την αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση που στόχευσε αθώους πολίτες» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Η τρομοκρατία είναι απαράδεκτη από όπου κι αν προέρχεται, όποιος κι αν είναι ο δράστης. Ως χώρα που γνωρίζει πολύ καλά το αιματηρό και προδοτικό πρόσωπο της τρομοκρατίας, μοιραζόμαστε τον πόνο του ρωσικού λαού ως έθνος, ως κράτος. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας, του κοινού εχθρού της ανθρωπότητας».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας