Η πρεσβεία της Ουκρανίας στο Βατικανό αναφέρθηκε, με ανακοίνωσή της, στις δηλώσεις του πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος, σε συνέντευξή του, τόνισε ότι επείγει μια διαπραγμάτευση και συνέστησε στη χώρα «να υψώσει λευκή σημαία».
Η πρεσβεία της Ουκρανίας παρά την Αγία Έδρα στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει:
«Είναι πολύ σημαντικό να φέρεται κανείς με συνοχή. Όταν γίνεται αναφορά σε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οποίο ζούμε τώρα, πρέπει να μας γίνει μάθημα ο Β': την περίοδο εκείνη, υπήρξε κανείς ο οποίος μίλησε για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τον Αδόλφος Χίτλερ και για λευκή σημαία για να τον ικανοποιήσουν; Το μάθημα είναι μόνο ένα: αν θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σκοτώσουμε τον Δράκο!».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.