Η πρεσβεία της Ουκρανίας στο Βατικανό αναφέρθηκε, με ανακοίνωσή της, στις δηλώσεις του πάπα Φραγκίσκου, ο οποίος, σε συνέντευξή του, τόνισε ότι επείγει μια διαπραγμάτευση και συνέστησε στη χώρα «να υψώσει λευκή σημαία».
Η πρεσβεία της Ουκρανίας παρά την Αγία Έδρα στην ανακοίνωσή της υπογραμμίζει:
«Είναι πολύ σημαντικό να φέρεται κανείς με συνοχή. Όταν γίνεται αναφορά σε Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο, τον οποίο ζούμε τώρα, πρέπει να μας γίνει μάθημα ο Β': την περίοδο εκείνη, υπήρξε κανείς ο οποίος μίλησε για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις με τον Αδόλφος Χίτλερ και για λευκή σημαία για να τον ικανοποιήσουν; Το μάθημα είναι μόνο ένα: αν θέλουμε να τελειώσει ο πόλεμος, πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σκοτώσουμε τον Δράκο!».
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3