Την εικόνα της «ρωσοφάγου» πολιτικού θέλησε να διαψεύσει η πρωθυπουργός της Εσθονίας, Κάγια Κάλας, το όνομα της οποίας ακούγεται για θέσεις όπως της επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ ή ακόμη και του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ.
Σε άρθρο του Politico τη Δευτέρα ανώνυμος αξιωματούχος της ΕΕ έλεγε ότι η Κάλας μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για τη θέση του επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ.
«Αλήθεια θέλουμε να βάλουμε σε αυτή τη θέση κάποια που τρώει Ρώσους για πρωινό;», ρωτούσε.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.