Μία ακροαριστερή γερμανική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για το σαμποτάζ ηλεκτρικής εγκατάστασης που ανάγκασε την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla να διακόψει την παραγωγή στο εργοστάσιο του Βερολίνου, σύμφωνα με μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia.
«Με την πράξη σαμποτάζ, θέσαμε ως στόχο να προκαλέσουμε το μεγαλύτερο δυνατό μπλακ άουτ στο γιγα-εργοστάσιο» της Tesla, γράφει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση Vulkan Gruppe (Ομάδα του Ηφαιστείου).
Η ανάρτηση στην ιστοσελίδα kontrapolis.info
«Κάναμε σαμποτάζ στην Tesla», αναφέρεται σε επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα kontrapolis.info, στην οποία η επίθεση περιγράφεται ως δώρο για την 8η Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. «Η Tesla αναλώνει γη, πόρους, ανθρώπους, εργάτες και, σε αντάλλαγμα, φτύνει 6.000 SUV, φονικά αυτοκίνητα και φορτηγά τέρατα κάθε βδομάδα».
Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι είναι σε γνώση της επιστολής που φέρει την υπογραφή Agua De Pau, από το όνομα ηφαιστείου των Αζορών, και ελέγχει την αυθεντικότητά της.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.