Ο Τζο Μπάιντεν μπορεί να δέχεται συχνά επικρίσεις για τις γκάφες σε ομιλίες του, αλλά κι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πάει πίσω.
Σε προεκλογική συγκέντρωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, σε μια κατάμεστη αίθουσα και με το ακροατήριο να κρέμεται από τα χείλη του λόγω της προσωπολατρίας που έχει καλλιεργήσει, ο Τραμπ δεν απέφυγε ένα νέο φραστικό ολίσθημα. «Ο Πούτιν σέβεται τόσο λίγο τον Ομπάμα, που αρχίζει να πετάει πυρηνικές απειλές. Ναι, καλά ακούσατε, πυρηνικές απειλές. Άρχισε να μιλάει για πυρηνικά όπλα», είπε ο Τραμπ το Σάββατο.
Το ακροατήριο βουβάθηκε όταν ο Τραμπ αναφέρθηκε στον Ομπάμα, η θητεία του οποίου στον Λευκό Οίκο έληξε πριν από επτά και πλέον χρόνια.
Δείτε το βίντεο:
Ήταν η τρίτη φορά που ο 77χρονος Τραμπ μπέρδεψε τον νυν πρόεδρο με τον Ομπάμα το τελευταίο εξάμηνο.
Πρόσφατα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε αποκαλέσει «Μερσέντες» τη σύζυγό του Μελάνια, ενώ μπέρδεψε και την εσωκομματική αντίπαλό του, Νίκι Χέιλι, με τη Δημοκρατική πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.
Η 52χρονη Χέιλι, που παρά τις ήττες της -και τη μόλις μία νίκη της μέχρι στιγμής, στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον- στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, προσπαθεί να προβληθεί ως νεότερη, υγιέστερη επιλογή για τους ψηφοφόρους, αναφερόμενη στους Τραμπ και Μπάιντεν ως «γκρινιάρηδες γέρους» στις διαφημίσεις της προεκλογικής της καμπάνιας. Ειδήσεις σήμερα
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.