ΗΠΑ: Σε ετήσιο check up υποβάλλεται ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν

ΗΠΑ: Σε ετήσιο check up υποβάλλεται ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν

«Πηγαίνω στο στρατιωτικό νοσοκομείο Γουόλτερ Ριντ για τις ιατρικές εξετάσεις μου» είπε στους δημοσιογράφους 

BIDEN
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υποβάλλεται σε ιατρικό τσεκ απ στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο «Walter Reed» στο Μέριλαντ, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά δίκτυα.

Προτού διαβεί το κατώφλι του νοσοκομείου, ο 81χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος ενημέρωσε δημοσιογράφο για τις προγραμματισμένες εξετάσεις, την ώρα που εντείνονται οι ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του καθώς πλησιάζουν οι εκλογές του Νοεμβρίου. Ο Μπάιντεν θα ολοκληρώσει τις ιατρικές του εξετάσεις σήμερα και εν συνεχεία θα εκδοθεί σχετικό ανακοινωθέν.

Όπως αναφέρουν το CNN και ο ιστότοπος «Hill», οι τελευταίες ιατρικές εξετάσεις του προέδρου Μπάιντεν διεξήχθησαν στις 16 Φεβρουαρίου του 2023, με τον θεράποντα γιατρό του να διαβεβαιώνει τους Αμερικανούς ότι ο Μπάιντεν είναι ένας «υγιής, σφριγηλός, 80χρονος άνδρας» που ήταν «κατάλληλος για να ασκήσει τα προεδρικά του καθήκοντα».

Οι δημοσκοπήσεις πάντως δείχνουν ότι πολλοί ψηφοφόροι, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων Δημοκρατικών, πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Στις αρχές του μήνα, δημοσκόπηση των ABC News/Ipsos κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το 86% των Αμερικανών ψηφοφόρων θεωρεί ότι ο 81χρονος Δημοκρατικός δεν μπορεί να παραμείνει στον Λευκό Οίκο για μια ακόμη θητεία.



Ειδήσεις σήμερα:

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, η Ντίνα που επέζησε συγκλονίζει: Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πώς θα ζήσει μετά από αυτό η μητέρα μου

Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο τους

Βίντεο: Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε για βόλτα σε μαγαζί στο Παρίσι και «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης