Θρήνος ξανά στο Παλάτι: Ποιος ήταν ο Τόμας Κίνγκστον, που πέθανε μόλις στα 45 του - Οι φήμες για σχέση με την Πίπα και ο γάμος με την κόρη του πρίγκιπα Μάικλ

Θρήνος ξανά στο Παλάτι: Ποιος ήταν ο Τόμας Κίνγκστον, που πέθανε μόλις στα 45 του - Οι φήμες για σχέση με την Πίπα και ο γάμος με την κόρη του πρίγκιπα Μάικλ

Ήταν πάντα ένα πρόσωπο που κινούνταν στον περίγυρο της βασιλικής οικογένειας - Πήγαν στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου, παρά την απώλεια, τα πεθερικά του

kingston-m
Τον αιφνίδιο θάνατο του Τόμας Κίνγκστον, που ήταν σύζυγος της κόρης του πρίγκιπα Μάικλ, εξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ, ανακοίνωσε την Τρίτη του Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Τόμας Κίνγκστον, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών, είχε παντρευτεί τη λαίδη Γκαμπριέλα το 2019.

Royal wedding: Lady Gabriella Windsor and Thomas Kingston kiss on chapel steps


Ήταν ένα πρόσωπο που κυκλοφορούσε διακριτικά μέσα και γύρω από τους βασιλικούς κύκλους.

Η σύζυγός του, αν και χαμηλά στη γραμμή διαδοχής του βρετανικού θρόνου, ήταν πρόσωπο για το οποίο έτρεφε εκτίμηση η βασίλισσα Ελισάβετ. Είχε μάλιστα παραβρεθεί στον γάμο της Γκαμπριέλα μαζί με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φίλιππο «χωρίς δεύτερη σκέψη».

Η είδηση του θανάτου ήταν ένα μεγάλο σοκ για την οικογένεια, τονίζει σε ανακοίνωσή της, που ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά της.

Τα αίτια δεν έγιναν γνωστά. Οι διασώστες κλήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, αλλά διαπίστωσαν ότι ο Κίνγκστον ήταν ήδη νεκρός. Πάντως οι αρχές θα αρχίσουν έρευνα για τα αίτια του θανάτου αν και δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.

Με την σύζυγό του είχαν εμφανιστεί δημόσια μόλις την περασμένη Τετάρτη σε εκδήλωση στην Εθνική Πινακοθήκη, στο Λονδίνο.

Κλείσιμο
Η Daily Mail αναφέρει ότι η απουσία του πρίγκιπα Γουίλιαμ, διαδόχου του βρετανικού θρόνου, από το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο δεν συνδέεται με την απώλεια του Κίνγκστον. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε διευκρινίσει ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας πίσω από την απουσία του Γουίλιαμ, αλλά «κάποιο προσωπικό ζήτημα».

Παρόντες στο μνημόσυνο ήταν, πάντως, ο πρίγκιπας Μάικλ με τη σύζυγό του, παρά το ότι ο γαμπρός τους είχε φύγει από τη ζωή μερικές ώρες νωρίτερα, χωρίς ακόμη αυτό να έχει γίνει γνωστό δημόσια.

Ο Κωνσταντίνος ήταν νονός και της Γκαμπριέλα.

kingston-1
Ο Κίνγκστον με τη σύζυγό του παρακολουθούν τις ιπποδρομίες του Άσκοτ το 2023 με τον βασιλιά Κάρολο
thomas-kingston-arthrou
thomas_kingston_9


Ποιος ήταν ο Τόμας Κίνγκστον

Είχε γεννηθεί στην αγγλική επαρχία, γιος ενός επιτυχημένου δικηγόρου.

Ο ίδιος αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ με πτυχίο στην οικονομική ιστορία.

Στο παρελθόν είχε περάσει από τη Μονάδα Διπλωματικών Αποστολών του Υπουργείου Εξωτερικών με την οποία βρέθηκε στη Βαγδάτη, όπου εργαζόταν για την απελευθέρωση ομήρων. Σε πολλές περιπτώσεις κινδύνευσε η ζωή του, μία φορά μάλιστα γλίτωσε την τελευταία στιγμή από επίθεση αυτοκτονίας με 22 νεκρούς.

Στην καριέρα του μετά το 2006 ο Κίνγκστον είχε επικεντρωθεί στα χρηματοοικονομικά. Η τελευταία του θέση ήταν αυτή του διευθυντή στην Devonport Capital, η οποία ειδικεύεται στην παροχή χρηματοδότησης.

lady_gabriella_windsor_thomas_kingston_1
lady_gabriella_windsor_thomas_kingston


Ο Κίνγκστον, συνεχίζει η Daily Mail, πάντα ήταν ένα πρόσωπο κοντά στη βασιλική οικογένεια.

Ήταν στενός φίλος της Πίπα Μίντλετον, αδελφής της Κέιτ, με την οποία έβγαιναν συχνά για διασκέδαση. Ο Τόμας και η Πίπα λέγεται ότι είχαν το 2011 και ένα σύντομο ειδύλλιο, αν και αυτός αρνήθηκε ότι είχαν κάποια σχέση.

Φίλος του έλεγε ότι «το μεγάλο επίτευγμα του Τομ ήταν ότι οι παλιές του φίλες έχουν να πουν μόνο καλά πράγματα γι' αυτόν. Ακόμα και όταν όλα έχουν τελειώσει, εξακολουθούν να τον συμπαθούν. Με παλιομοδίτικους όρους, είναι ένας τζέντλεμαν, ακριβώς το είδος του άντρα που θέλεις να συστήσεις στη μητέρα σου».


Ειδήσεις σήμερα:

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη - Ξανά χωρίς ταξί, χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς, δεμένα πλοία

Γιγαντιαίο camp έξω από τη Γάζα χτίζουν οι Αιγύπτιοι - Τείχος και εγκαταστάσεις για να υποδεχθούν Παλαιστινίους

Κωνσταντίνος: Ψίθυροι κι ερωτήματα για την απουσία Ουίλιαμ από το μνημόσυνο, ενώ το Παλάτι λέει ότι η Κέιτ είναι καλά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης