Βρετανία: Η πρώτη εμφάνιση του Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Έλαβα υπέροχα μηνύματα, είπε στη συνάντηση με τον Σούνακ

Βρετανία: Η πρώτη εμφάνιση του Καρόλου μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Έλαβα υπέροχα μηνύματα, είπε στη συνάντηση με τον Σούνακ

Το χιούμορ του βασιλιά και η δήλωση ότι πάσχει από κάποια μορφή καρκίνου - Τι του είπε ο Σούνακ

GG4WEalWoAAMFqt
Με το πυκνό σύννεφο αγωνίας να μην έχει απομακρυνθεί από το Μπάκιγχαμ, ο βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του εμφάνιση μετά τη διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο. Συγκεκριμένα, ο 75χρονος μονάρχης συνάντησε τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ.

«Έλαβα υπέροχα μηνύματα και κάρτες που περιόρισαν τα δάκρυά μου» δήλωσε στην κατ'ιδίαν συνάντηση με τον Βρετανό πρωθυπουργό, την Τρίτη, στο Μπάκιγχαμ. Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς της Αγγλίας, κατά το πρώτο στάδιο της νοσηλείας του, λάμβανε φροντίδα στην κατοικία του στο Σάντριγχαμ.


Κλείσιμο

Στη δια ζώσης συνομιλία του Καρόλου με τον Σούνακ, ο πρώτος είπε ότι είχε μία μορφή καρκίνου.

«Είναι μεγάλη χαρά που σας συναντώ» δήλωσε από την πλευρά του ο Σούνακ για να λάβει την εξής χιουμοριστική απάντηση του βασιλιά: «Πολύ φοβάμαι ότι υπήρξε ένα κενό».

«Έχω ακούσει ότι έχει δοθεί προσοχή σε αυτές τις θαυμάσιες φιλανθρωπικές οργανώσεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου, πολλές από τις οποίες υποστηρίζω εδώ και χρόνια» τόνισε σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Κάρολος.  

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, ο βασιλιάς εθεάθη να χαμογελά και να χαιρετά κόσμο προτού παρακολουθήσει μια λειτουργία στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής.

Τα ανάκτορα ανακοίνωσαν νωρίτερα αυτόν το μήνα ότι ο βασιλιάς είχε διαγνωστεί με μια μορφή καρκίνου, ενώ πρώτα είχε υποβληθεί σε επέμβαση για τον προστάτη.

Το παλάτι δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με τον τύπο του καρκίνου ή το είδος της θεραπείας που ακολουθεί ο Κάρολος.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο «εξορκιστής της Θεσσαλονίκης» ξαναχτυπά με νέα βίντεο και ονομασία στην αίρεσή του: Παραμένουμε σταθεροί στην πίστη

Sports Pass: Έρχεται voucher 300 ευρώ για μαθητές Γυμνασίου - Ποιοι το δικαιούνται

Κιλκίς: Πώς δρούσε το κύκλωμα παράνομων μεταβιβάσεων οχημάτων - Η ταρίφα, το... πεσκέσι και το «κοστούμι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης