ΗΠΑ: Υποστηρικτής του Τραμπ πλήρωσε 9.000 δολάρια για να πάρει τα χρυσά αθλητικά με το αυτόγραφό του

ΗΠΑ: Υποστηρικτής του Τραμπ πλήρωσε 9.000 δολάρια για να πάρει τα χρυσά αθλητικά με το αυτόγραφό του

Ο τέως πρόεδρος προωθεί σειρά αθλητικών ειδών ενώ είναι ο πρώτος που δικάζεται για ποινικά αδικήματα

trump-papoutsia
Ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια χρυσού χρώματος με το αυτόγραφο του Αμερικανού τέως προέδρου βάζοντας γερά το χέρι στην τσέπη, όπως γράφει η αμερικάνικη εφημερίδα «New York Times».

Πρόκειται για τον Ρόμαν Σαρφ, ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του εμπορίου πολυτελών ρολογιών, «Luxury Bazaar», ο οποίος αποχώρησε από τη δημοπρασία με τα παπούτσια στο... χέρι.

Κλείσιμο
Για τα χρυσά sneakers «Never Surrender high-tops» που έχουν το αυτόγραφο του Αμερικανού δισεκατομμυρίου, ο Σαρφ κατέβαλε το ποσό των 9.000 δολαρίων σε διαδικτυακή δημοπρασία που διεξήχθη στο «Sneaker Con» της Φιλαδέλφειας.

Ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως αναφέρει το CNN, παρουσίασε τα «αθλητικά Τραμπ» στη Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι χρυσά αθλητικά παπούτσια, τα οποία ένας νέος διαδικτυακός τόπος έχει καταχωρήσει στην τιμή των 399 δολαρίων (370 ευρώ) και τα ονόμασε «Ποτέ μην παραδίδεσαι, υψηλού επιπέδου παπούτσι», στο βήμα καθώς μιλούσε.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος ανακοίνωσε την κυκλοφορία των χρυσών αθλητικών παπουτσιών, που αποτελούν μέρος της νέας σειράς υποδημάτων του, εκπλήσσοντας τους υποστηρικτές του σε προεκλογική του συγκέντρωση το Σάββατο.
Trump unveils $399 branded shoes at 'Sneaker Con'
Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρει η «New York Post» δείχνει τον νικητή της online δημοπρασίας, Σαρφ, να χαμογελά και να μιλά στα μέλη του πλήθους επιδεικνύοντας τα χρυσά αθλητικά παπούτσια αφού κατάφερε να επικρατήσει μεταξύ άλλων επίδοξων αγοραστών.

Τα αθλητικά παπούτσια, που στο πίσω μέρος τους έχουν την αστερόεσσα, κοστίζουν 399 δολάρια.

«Θα έχουμε γιορτή μετά την νίκη μας στις εκλογές του Νοεμβρίου και θα φορέσω αυτά τα μοναδικά αθλητικά παπούτσια με την υπογραφή του Ντόναλντ Τραμπ», τόνισε Σαρφ, σύμφωνα με τον αμερικανικό ιστότοπο «Times Now World». Στη συνέχεια o ίδιος δήλωσε στα social media ότι σκοπεύει να δώσει τελικά τα παπούτσια στα παιδιά του. «Αλλά προς το παρόν θα εμφανίζεται με αυτά στο γραφείο του», όπως έγραψε στην πλατφόρμα X( πρώην Twitter).

Ο Σαρφ, ο οποίος γεννήθηκε στη Σοβιετική Ένωση και ζει στη Φιλαδέλφεια, περιγράφει τον εαυτό του ως «έναν από τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους ρολογιών της γκρίζας αγοράς στον κόσμο» – ο οποίος εμπορεύεται ρολόγια πολυτελείας «χωρίς να έχει εξουσιοδοτηθεί από τη μάρκα να το κάνει για λογαριασμό τους». Η γκρίζα αγορά ασχολείται με τα γνήσια εμπορεύματα τα οποία όμως δεν διαθέτουν τους κατάλληλους παράγοντες εξουσιοδότησης ή ελέγχου.

Όπως αναφέρει το CNN, η επιχείρησή του Τραμπ απασχολεί 30 υπαλλήλους και αποφέρει περίπου 130 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις ετησίως, δήλωσε ο ίδιος στον ιστότοπο «WatchPro». Πρόσθεσε επίσης ότι βρέθηκε αντιμέτωπος με δυνατές αποδοκιμασίες και επευφημίες από το πλήθος όταν παρουσίασε τη σειρά παπουτσιών το Σάββατο. «Ήθελα να το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό», όπως υποστήριξε στο κοινό. «Έχω μερικούς απίστευτους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου σε πράγματα, και το βρήκαν αυτό».

Η σειρά παπουτσιών του περιλαμβάνει επίσης ένα στυλ χρώματος είτε σε "T-Red" ή «POTUS» λευκό, και τα δύο με ένα χρυσό «45» στο πλάι, τα οποία πωλούνται έναντι 199 δολαρίων.

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάω εδώ και 12 χρόνια, 13 χρόνια, και νομίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος βαδίζει όλο και πιο κοντά στο χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2024 και σε μια πιθανή ρεβάνς με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου τα αθλητικά παπούτσια είχαν καταχωρηθεί ως εξαντλημένα στην ιστοσελίδα. Είχαν διατεθεί προς αγορά 1.000 ζευγάρια των αθλητικών παπουτσιών, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Ο πρώην πρόεδρος πωλεί επίσης δύο εκδόσεις αθλητικών παπουτσιών που έχουν στα πλάγια το «T» και το «45» για 199 δολάρια (185 ευρώ), σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Επίσης διαθέσιμα είναι κολόνια και άρωμα με το όνομά του και πωλούνται έναντι 99 δολάρια (92 ευρώ) το καθένα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα προϊόντα είναι «εμπορικά σήματα της CIC Ventures LLC».

Υπογραμμίζεται ότι δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Τραμπ τον όμιλό του ή οποιαδήποτε από τις αντίστοιχες θυγατρικές ή εντολοδόχους τους. Η 45Footwear, LLC χρησιμοποιεί το όνομα, την εικόνα και το ομοίωμα του Τραμπ βάσει συμφωνίας άδειας χρήσης.

Ο σύζυγος της Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε ότι προωθεί σειρά αθλητικών ειδών λίγες ώρες μετά την ιστορική απόφαση στις ΗΠΑ καθώς έγινε ο πρώτος τέως πρόεδρος στην ιστορία της χώρας που θα δικαστεί για ποινικά αδικήματα.

Ο Τραμπ προσάγεται σε ποινική δίκη στις ΗΠΑ, για κατηγορίες που σχετίζονται με τα χρήματα που φέρεται ότι κατέβαλε σε μια ηθοποιό ταινιών για ενηλίκους, προκειμένου να εξασφαλίσει τη σιωπή της. Στο πλαίσιο αυτό, στις 25 Μαρτίου θα γίνει επιλογή των ενόρκων για τη δίκη που αφορά τις κατηγορίες σε βάρος του Τραμπ για το χρηματισμό μαρτύρων πριν από τις εκλογές του 2016, μεταξύ τους και της πρώην πορνοστάρ Στόρμ Ντάνιελ.

Ειδήσεις σήμερα:

Αλεξέι Ναβάλνι: «Δηλητηριάστηκε με νόβιτσοκ, τον σκότωσε ο Πούτιν» κατήγγειλε η σύζυγός του

Μανώλης Μαυρομμάτης: Διασωληνώθηκε μετά τα εγκαύματα που υπέστη από τη φωτιά στο σπίτι του στο Κολωνάκι

Κασσελάκης: Επιστολή στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ: Σταματήστε να κυνηγάτε χίμαιρες, να τροφοδοτείτε συνωμοσιολογία, δεν θα φτιάξω ΙΧ κόμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης