Σάρα Φέργκιουσον σε βασιλιά Κάρολο Γ': Συνέχισε να αγωνίζεσαι - Πώς δέθηκαν οι δυο τους

Σάρα Φέργκιουσον σε βασιλιά Κάρολο Γ': Συνέχισε να αγωνίζεσαι - Πώς δέθηκαν οι δυο τους

Ο Βρετανός μονάρχης και η δούκισσα της Υόρκης δίνουν τη δική τους μάχη με τον καρκίνο - Έδωσαν κουράγιο ο ένας στον άλλον μέσω επιστολών

King_Charles_Sarah_Ferguson_m
Ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και η δούκισσα της Υόρκης Σάρα Φέργκιουσον «δέθηκαν» με αφορμή τη μάχη που δίνουν με τον καρκίνο, μέσω ανταλλαγής επιστολών όπως ισχυρίστηκε μία βασιλική πηγή. Ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Άντριου διαγνώστηκαν με τον καρκίνο και φάινεται να έδωσαν κουράγιο ο ένας στον άλλο μέσω εγκάρδιων επιστολών.

Η 64χρονη Σάρα Φέργκιουσον που κατά το παρελθόν πολέμησε τον καρκίνο του μαστού, προ ημερών διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος ενώ ο βασιλιάς Κάρολος Γ' διαγνώστηκε ότι πάσχε από μια απροσδιόριστη μορφή της νόσου. Ο Κάρολος ξεκίνησε μέσα στην εβδομάδα τη θεραπεία του ενώ φέρεται να είναι «εντελώς θετικός» για την πρόγνωσή του και «ανυπομονεί να επιστρέψει πλήρως σε δημόσια υπηρεσία το συντομότερο δυνατό».

Έπειτα από τη διάγνωση της είδησης με καρκίνο του δέρματος, η Mirror ανέφερε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ' έγραψε στη Δούκισσα της Υόρκης για να της προσφέρει την υποστήριξή του και τις ευχές του. Από την πλευρά της η δούκισσα της Υόρκης ανταπέδωσε τη συγκινητική χειρονομία μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για τη μάχη του μονάρχη.

«Ο Βασιλιάς και η Σάρα αγαπούν απίστευτα ο ένας τον άλλον και τώρα έχουν δεθεί περισσότερο μετά τη διάγνωσή τους με καρκίνο με μια ανταλλαγή επιστολών», τόνισε μία πηγή. «Ο καρκίνος είναι μια σκληρή ασθένεια που επηρεάζει τόσα πολλά άτομα και τις οικογένειές τους και είναι σαφές ότι η επιπλέον υποστήριξη από τους αγαπημένους και την εκτεταμένη κοινότητα μπορεί να βοηθήσει αμέτρητα» συμπλήρωσε.

Κλείσιμο
Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα η Σάρα Φέργκιουσον παρακολούθσε έναν φιλανθρωπικό έρανο που αφορά τον καρκίνο ενώ προχώρησε και σε μία ομιλία στην οποία μοιράστηκε έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον βασιλιά. Μάλιστα τον προέτρεψε να «συνεχίσει να αγωνίζεται».

Στην εκδήλωση Cancer Alliance of Help and Hope στη Φλόριντα, ανέφερε πως «θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την καλοσύνη σας να στηρίξετε τα μέλη της οικογένειάς μου που περνούν δύσκολες στιγμές και ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα, σε κάθε οικογένεια στον κόσμο που έχει διαγνωστεί ή που περνάει μια δύσκολη στιγμή, τους ευχόμαστε να είναι καλά. «Και φυσικά, κουνιάδε μου, σου ευχόμαστε να είσαι καλά, συνέχισε να αγωνίζεσαι». «Η συμμαχία για τον καρκίνο αφορά την ελπίδα και δεν υπάρχει αρκετή ελπίδα στον κόσμο. Όποιος όμως δεν έχει πολλή ελπίδα, όποιος πιστεύει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό, είναι ανοησία», πρόσθεσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο - Αιχμές για τη μητέρα της 15χρονης που βίαζαν και κακοποιούσαν σεξουαλικά: Αποκλείεται να μην ήξερε

Ποινικές διώξεις στους τέσσερις συλληφθέντες για τα εκρηκτικά και τα όπλα

Αγγλία: Βρέθηκε χελώνα-αλιγάτορας που μπορεί να κόψει ακόμα και ανθρώπινα δάχτυλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης