Προειδοποίηση Γκάλαντ σε Χεζμπολάχ: Η κατάπαυση πυρός δεν θα ισχύσει στα βόρεια σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου

Προειδοποίηση Γκάλαντ σε Χεζμπολάχ: Η κατάπαυση πυρός δεν θα ισχύσει στα βόρεια σύνορα Ισραήλ - Λιβάνου

«Εάν η Χεζμπολάχ νομίζει ότι όταν υπάρξει κατάπαυση του πυρός στο νότο θα σταματήσει τα πυρά και εμείς θα σταματήσουμε, κάνει μεγάλο λάθος» τόνισε ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ

yoav_gallant
Γεμάτες με μηνύματα προς τη Χεζμπολάχ ήταν οι νέες δηλώσεις του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ ο οποίος περιοδεύει στο βόρειο Ισραήλ. Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής του ισραηλινού υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι εάν υπάρξει παύση στις συγκρούσεις Ισραήλ - Χαμάς, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί το ίδιο και στα βόρεια σύνορα με τον Λίβανο.

«Εάν η Χεζμπολάχ νομίζει ότι όταν υπάρξει κατάπαυση του πυρός στο νότο θα σταματήσει τα πυρά και εμείς θα σταματήσουμε, κάνει μεγάλο λάθος», δήλωσε ο Γκάλαντ μετά τη συνάντηση που είχε με στρατιώτες της Μονάδας Άλπεων του IDF στο όρος Ερμών.

«Ο κ. Γκάλαντ είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: "Λέω εδώ ρητά: "Ο Γκάλαντ δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: Μέχρι να φτάσουμε σε μια κατάσταση στην οποία είναι δυνατόν να αποκατασταθεί η ασφάλεια για τους κατοίκους του βορρά, δεν θα σταματήσουμε. Όταν φτάσουμε σε αυτό μέσω μιας [διπλωματικής] συμφωνίας ή στρατιωτικών μέσων τότε θα μπορούμε να είμαστε ήρεμοι».



Ειδήσεις σήμερα:

Επιδρομή χιλιάδων μακάκων στο κέντρο της Ταϊλάνδης

Θρίλερ με 40χρονη που βρέθηκε νεκρή κοντά στο νεκροταφείο των Αγίων Θεοδώρων - Τα ξημερώματα είχε καεί το σπίτι της


Εγκατέλειψαν αναίσθητο τον 83χρονο πεζό οι αναβάτες της μηχανής στη Νίκαια - «Τον έβρισαν και εξαφανίστηκαν», λέει αυτόπτης μάρτυρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης