Λονδίνο: Φωτογραφίες του υπόπτου της επίθεσης με καυστικό υγρό έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία

Λονδίνο: Φωτογραφίες του υπόπτου της επίθεσης με καυστικό υγρό έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική αστυνομία

Πρόκειται για 35χρονο που είχε αγοράσει νερό από πολυκατάστημα της περιοχής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε - Παραμένει ασύλληπτος 

drastisvretania2
Φωτογραφίες του 35χρονου υπόπτου της επίθεσης με χημική ουσία στο Λονδίνο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό εννέα ανθρώπων, δίνει στη δημοσιότητα η βετανική αστυνομία. Παρά το γεγονός ότι ο άνδρας, που φέρεται να προχώρησε στην επίθεση, έχει ταυτοποιηθεί, παραμένει ασύλληπτος.

Πρόκειται για τον Αμπντούλ Εζεντί που εθεάθη, σύμφωνα με τις Αρχές, στις 20:48, την Τεταρτη, στην Caledonian Road.

Στη μία από τις δύο φωτογραφίες, ο ύποπτος φαίνεται με το ένα του μάτι τραυματισμένο, ενώ στην άλλη διακρίνεται καθαρά το πρόσωπό του.

drastisvretania
drastisvretania2
Κλείσιμο



Στις τελευταίες κινήσεις του 35χρονου συγκαταλέγεται η αγορά από πολυκατάστημα Τesco ενός μπουκαλιού νερού.

«Μην τον πλησιάσετε αν τον δείτε, να καλέσετε αμέσως την αστυνομία» το μήνυμα των Αρχών μετά την ταυτοποίηση του δράστη.

Μηχανικός που εργάζεται στην περιοχή είπε ότι το αφεντικό του αναγνώρισε τον ύποπτο καθώς είχε προσπαθήσει να αγοράσει αυτοκίνητο από την επιχείρηση, πριν από λίγους μήνες.

Πλάνα από την επίθεση έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα το Sky News.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια «διαβρωτική ουσία» χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο Κλάπαμ, από την οποιά τραυμαατίστηκαν συνολικά εννέα άνθρωποι, μεταξύ τους και δύο παιδιά και τρεις αστυνομικοί.

Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης δείχνει έναν άνδρα να κινείται γύρω από ένα αυτοκίνητο πριν μπει στη θέση του οδηγού, με μια γυναίκα και ένα παιδί μπροστά από το όχημα να κρατούν με τα χέρια τα πρόσωπά τους.



Ο άνδρας οδηγεί το αυτοκίνητο προς τη γυναίκα και τη χτυπάει, πριν σταματήσει και βγει από αυτό. Τότε ανοίγει την πίσω πόρτα και φαίνεται να βγάζει ένα παιδί, πριν το ρίξει βίαια στο έδαφος.

Το βίντεο φαίνεται επίσης να δείχνει ανθρώπους από γειτονικά σπίτια να επιχειρούν να κυνηγήσουν τον δράστη.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη λεωφόρο Lessar λίγο πριν από τις 7.30 το απόγευμα της Τετάρτης. Συνολικά οκτώ άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με τους πέντε να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ενώ ο ένας έχει πάρει εξιτήριο.

Δείτε βίντεο: Λονδίνο: Βίντεο από την επίθεση με το καυστικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης