Η Τζιν Κάρολ θέλει να δώσει τα χρήματα της αποζημίωσης «σε κάτι που μισεί ο Τραμπ»

Η Τζιν Κάρολ θέλει να δώσει τα χρήματα της αποζημίωσης «σε κάτι που μισεί ο Τραμπ»

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός ταμείου για τις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, δήλωσε η συγγραφέας

e_jean_carroll
Η συγγραφέας Τζιν Κάρολ σχεδιάζει να διαθέσει μέρος από τα 83,3 εκατ. δολάρια που κέρδισε από την υπόθεση δυσφήμισης εναντίον της από τον Ντόναλντ Τραμπ σε «κάτι που μισεί» ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σε δηλώσεις της στο ABC είπε ότι είχε τρομοκρατηθεί με την προοπτική να αντιμετωπίσει τον Τραμπ στο δικαστήριο, αλλά ότι ο φόβος της υποχώρησε μόλις τον είδε. «Ήταν σαν ένας αυτοκράτορας χωρίς ρούχα», είπε.

«Θα ήθελα να δώσω τα χρήματα σε κάτι που μισεί ο Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που θα του προκαλέσει πόνο», τόνισε.

Τα χρήματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός ταμείου για τις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική επίθεση από τον Ντόναλντ Τραμπ, είπε μεταξύ άλλων.

Κλείσιμο
Ο δικαστής έκρινε πριν από τη δίκη ότι ο Τραμπ την είχε δυσφημίσει αποκαλώντας ψέμα την κατηγορία της για σεξουαλική επίθεση εναντίον του. Πέρυσι κρίθηκε υπεύθυνος για σεξουαλική κακοποίηση της Κάρολ τη δεκαετία του 1990, αν και οι ένορκοι απέρριψαν τον ισχυρισμό της για βιασμό.

Ο Τραμπ υποσχέθηκε να ασκήσει έφεση, χαρακτηρίζοντας την έκβαση της υπόθεσης «απολύτως γελοία».

Δεκάδες γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον πρώην πρόεδρο για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση από τη δεκαετία του 1970. Ο ίδιος αρνείται ότι έχει διαπράξει αδίκημα.

Η Κάρολ κατηγόρησε τον Τραμπ ότι της επιτέθηκε στις αρχές της δεκαετία του 1990 σε δοκιμαστήριο του πολυτελούς πολυκαταστήματος Bergdorf Goodman στο Μανχάταν.


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Avgi: Κλειστά τα σχολεία σε 8 δήμους της Αττικής - Δείτε την επίσημη λίστα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Φωτογραφία τον δείχνει να παίζει φρουτάκια σε πρακτορείο - «Ήταν καλός παίκτης» λέει η ιδιοκτήτρια

Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν τον τράπερ Ricta που χτύπησε τον 23χρονο - Ο φίλος του τον κλώτσησε στο στήθος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης