Πτήση Μάντσεστερ-Δουβλίνο της Ryanair έκανε κύκλους πάνω από την Ιρλανδία - Τελικά κατέληξε στο Παρίσι - Δείτε βίντεο

Πτήση Μάντσεστερ-Δουβλίνο της Ryanair έκανε κύκλους πάνω από την Ιρλανδία - Τελικά κατέληξε στο Παρίσι - Δείτε βίντεο

Οι δυνατοί άνεμοι δεν επέτρεψαν στον πιλότο να προσγειώσει το αεροπλάνο στο Δουβλίνο - Οι επιβάτες κάθονταν στις θέσεις τους για 10 ώρες - Δείτε βίντεο από την τρελή πορεία του και τους κύκλους που έκανε πάνω από την Ιρλανδία

ryanair_manchester_dublin_arthro
Μια τεράστια ταλαιπωρία έζησαν ταξιδιώτες από το Μάντσεστερ με προορισμό το Δουβλίνο με την κακοκαιρία «Άισα» να μην επιτρέπει στο αεροπλάνο τους να κάνει την προγραμματισμένη του προσγείωση.

Ενώ υπήρχαν αρκετές ακυρώσεις πτήσεων αλλά και ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις εξαιτίας της κακοκαιρίας, η πτήση της Ryanair από Αγγλία προς Ιρλανδία απογειώθηκε κανονικά για το σύντομο ταξίδι, ωστόσο έπρεπε να καταλήξει στη Γαλλία για να μπει έτσι ένα τέλος στο μαρτύριο των επιβατών.

Σύμφωνα με δηλώσεις δημοσιογράφου που βρισκόταν στο αεροπλάνο σε τοπικό Μέσο του Μάντσεστερ η κατάσταση ήταν εφιαλτική, ωστόσο το ηθικό όσων ήταν στον θάλαμο παρέμεινε ακμαίο μέχρι το τέλος.

«Είχαμε ήδη καθυστερήσει να φύγουμε από το Μάντσεστερ. Φτάσαμε στο Δουβλίνο, ήμασταν στον διάδρομο προσγείωσης και ξαφνικά το επόμενο πράγμα που είδαμε ήταν ότι ήμασταν και πάλι στον αέρα.

Έγινε ακόμη μία προσπάθεια για προσγείωση και μετά ο πιλότος μας ανακοίνωσε ότι οι άνεμοι ήταν υψηλοί στο Δουβλίνο και πως το Μάντσεστερ ήταν γεμάτο, οπότε θα πηγαίναμε για τα Ανατολικά Μίντλαντς. Μετά από 20 λεπτά μας ενημέρωσαν ότι όλα τα αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν ήταν ανάμεσα στις επιλογές μας και έτσι φύγαμε για το Παρί Μποβέ. Ήταν εφιάλτης. Τα κινητά μας ήταν νεκρά, δεν είχαμε φαγητό και νερό. Είμαστε όλοι καλά παρά τη δραματική κατάσταση, αλλά και αρκετά κουρασμένοι
», σχολίασε.

Συνολικά οι επιβάτες πέρασαν 10 ώρες εντός του αεροπλάνου, με τους ανέμους να φτάνουν περίπου τα 145 χλμ/ώρα.

Δείτε την πορεία του αεροπλάνου μέχρι να πάρει την εναέρια διαδρομή για Παρίσι:



Ειδήσεις σήμερα

Με 3 ευρώ κέρδισε τα €8,1 εκατ. ο μεγάλος τυχερός του Τζόκερ

Σήμερα στις 11 ανακοινώνονται τα μέτρα στήριξης για τις νέες οικογένειες - Τι θα περιλαμβάνουν

Survivor 2024: Οι τέσσερις νέοι παίκτες και ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης