Στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο Αχμαντινεζάντ

Στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο Αχμαντινεζάντ

Ο Ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι ετοιμάζεται να μετάσχει στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη...

Σύννεφα στις αγορές Ασίας και Ειρηνικού
Στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ο Αχμαντινεζάντ
Ο Ιρανός πρόεδρος, Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ, ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη, ότι ετοιμάζεται να μετάσχει στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ιρανικής προεδρίας.

«Η υποστήριξη του λαού μπορεί να μας ενισχύσει και να υποστηρίξει την προσεχή επίσκεψή μας στη Νέα Υόρκη», σημείωσε ο Αχμαντινεζάντ, σύμφωνα με τις δηλώσεις του που αναμεταδόθηκαν απευθείας από την ιστοσελίδα του στο Ίντερνετ κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στην επαρχία Αρνταμπίλ, στο βορειοδυτικό Ιράν.

Κλείσιμο
Η ανακοίνωση αυτή επιβεβαιώνει τις δηλώσεις που είχαν κάνει προηγουμένως Ιρανοί αξιωματούχοι, οι οποίοι ανέφεραν ότι ο Ιρανός πρόεδρος σχεδιάζει να μετάσχει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Το ταξίδι αυτό γίνεται ένα χρόνο μετά την ομιλία του Αχμαντινεζάντ στον ΟΗΕ στην οποία κατηγορούσε τις ΗΠΑ για «συνωμοσία» για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου.

Από την πρώτη εκλογή του το 2005 στην προεδρία, οι ομιλίες του Ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ προκαλούν κάθε χρόνο έντονη πολεμική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης