Ο πρώτος έρωτας του Γκαμπριέλ Ατάλ ήταν με την ωραία Ζοΐς - αλλά είχε και εραστές

Ο πρώτος έρωτας του Γκαμπριέλ Ατάλ ήταν με την ωραία Ζοΐς - αλλά είχε και εραστές

Ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας είχε την πρώτη του ερωτική περιπέτεια με τη τραγουδίστρια Ζοΐς Ζονατάν

joyce-joyce-arthrou
Στα εφηβικά του χρόνια, ο νέος πρωθυπουργός της Γαλλίας, Γκαμπριέλ Ατάλ, είχε σχέση με συνομήλική του, η οποία, με το πέρασμα του χρόνου, αναδείχθηκε σε μεγάλο μουσικό αστέρι .

Ο νεότερος πρωθυπουργός της Γαλλίας -και πρώτος ομοφυλόφιλος στο αξίωμα αυτό- έτρεφε βαθιά συναισθήματα για τη διάσημη τραγουδίστρια Ζοΐς Ζονατάν, όπως έχει γράφει το γαλλικό περιοδικό Closer.

«Στον στενό κύκλο του Ατάλ, υπήρχε μια γυναίκα, η οποία ήταν μέρος της ζωής του πριν από πολλά χρόνια. Αν και ο νέος πρωθυπουργός είναι ομοφυλόφιλος, είχε τουλάχιστον μία ερωτική σχέση με άτομο του άλλου φύλου, που εξελίχθηκε σε διασημότητα», σχολιάζει η γαλλική έκδοση του περιοδικού Gala.

Η Ζονατάν έχει παραδεχτεί τη σχέση της με τον Ατάλ επισημαίνοντας ότι ήταν μια ελεύθερη σχέση, δηλαδή ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε.

Κλείσιμο
Joyce Jonathan - Bonjour, au revoir [Clip Officiel]


Η 34χρονη σήμερα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έχει μια κόρη, την Ζουλιά (με το περίεργα γραμμένο όνομα Ghjulia). Η μικρή, που γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2020, είναι καρπός του έρωτα που είχε η γοητευτική Γαλλίδα μ'έναν Κορσικανό.

Σπούδασε στην École Alsacienne στο Παρίσι, όπου γνώρισε τον Ατάλ, και εν συνεχεία έλαβε πτυχίο πανεπιστημίου στην Ψυχολογία.

Η Ζονατάν γεννήθηκε στην περιοχή Λεβαλουά-Περέ και ήταν η μικρότερη από τρία κορίτσια. Η μητέρα της είναι διευθύντρια ταξιδιωτικού γραφείου και ο πατέρας της αρχιτέκτονας.

Ο πρώτος εφηβικός έρωτας του γκέι πρωθυπουργού έχει μιλήσει για τη σχέση τους.

Στις 11 Ιανουαρίου, από τις στήλες του περιοδικού Le Point, η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός δεν δίστασε να μοιραστεί με τους αναγνώστες λεπτομέρειες της ερωτικής σχέσης της με τον νυν πρωθυπουργό. «Μοιραστήκαμε ένα μικρό ειδύλλιο», δήλωσε η Τζοναθάν που έχει γράψει μεταξύ άλλων τους στίχους του τραγουδιού «Je ne sais pas» («Δεν ξέρω»).

Joyce Jonathan - Je ne sais pas (Clip officiel)


Διευκρίνισε πάντως ότι είχαν μια ελεύθερη σχέση, βασισμένη στην τρυφερότητα και τις απλές όμορφες στιγμές: «Είχαμε ο καθένας τους εραστές μας... εκείνη την εποχή, ο Ατάλ είχε εραστές», πρόσθεσε.

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι έχει ακόμα επαφή με τον νέο ένοικο του πρωθυπουργικού μεγάρου: «Του αρέσει να βλέπει ανθρώπους από το παρελθόν, όταν ο ίδιος ήταν άγνωστος». Θαυμάζοντας την διαδρομή του άντρα που γνώρισε στη παιδική της ηλικία, η ίδια επισημαίνει ότι «του αξίζει το πρωθυπουργικό αξίωμα ακόμη κι αν θεωρεί ότι αυτή η άνοδος έγινε με εντυπωσιακό τρόπο».

Αναπολώντας τις στιγμές που πέρασαν μαζί στο παρελθόν, η Γαλλίδα τραγουδοποιός αποκάλυψε ότι ήταν πάνω από όλα «φίλοι».

O πρώτος εφηβικός έρωτας του Ατάλ

Σε ηλικία επτά ετών, η Ζονατάν έμαθε να παίζει πιάνο και άρχισε να συνθέτει κρυφά τα πρώτα της τραγούδια. Έκανε μαθήματα φωνητικής και πιάνου, επηρεασμένη από καλλιτέχνες όπως ο Τερί Μοζέ και η Τρέισι Τσάπμαν.

Τον Δεκέμβριο του 2007, σε ηλικία 18 ετών κυκλοφόρησε τα τραγούδια της στην ιστοσελίδα της εταιρείας «My Major Company».

Στις 13 Μαΐου του 2008, 486 ένθερμοι υποστηρικτές της στο Διαδίκτυο έσπευσαν να την ενισχύσουν οικονομικά με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 70.000 ευρώ που απαιτούνταν για την κυκλοφορία του άλμπουμ της. Έξι μήνες μετά, οι διαδικτυακοί χρηματοδότες της Ζονατάν είχαν ήδη λάβει πίσω τα χρήματά τους καθώς τα τραγούδια της σημείωσαν τεράστια επιτυχία.



Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - «Καρφί» Κασσελάκη σε Πολάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια - Όποιος διαφωνεί με τον γάμο και την τεκνοθεσία, να σηκωθεί - Δείτε βίντεο

Χιονοκαυγάδες μετεωρολόγων: Ο Μαρουσάκης απαντά στον Καλλιάνο - «Εγώ δεν είπα για χιονόστρωση»

Ιράν: Η στιγμή που ένοπλοι καταλαμβάνουν το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο στον Κόλπο του Ομάν - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης