Καταγγελίες κατά του Κρις Κουόμο – «Μου έστελνε άσεμνα μηνύματα, απολύθηκα γιατί δεν απάντησα»

Καταγγελίες κατά του Κρις Κουόμο – «Μου έστελνε άσεμνα μηνύματα, απολύθηκα γιατί δεν απάντησα»

Ο πρώην παρουσιαστής του CNN έστελνα ανάρμοστα μηνύματα σε εργαζόμενη στο δίκτυο που λίγο αργότερα έχασε τη δουλειά της

angela_rye
Ο πρώην παρουσιαστής του CNN Κρις Κουόμο κατηγορείται ότι έστειλε ανάρμοστα μηνύματα στην τότε συνάδελφό του Άντζελα Ράι σχετικά με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Ράι συνδέει μάλιστα το περιστατικό με το ότι δεν ανανεώθηκε το συμβολαίο της με το τηλεοπτικό δίκτυο.

Η πρώην πολιτική σχολιάστρια του CNN μοιράστηκε την εμπειρία της με τον Κουόμο σε podcast, μιλώντας για «μία από τις πιο ντροπιαστικές και ταπεινωτικές εμπειρίες που είχα».

Όπως ισχυρίστηκε η σχολιάστρια, ο Κουόμο της έστειλε ένα ανάρμοστο μήνυμα σχετικά με μια φωτογραφία της με μπικίνι που είχε δημοσιεύσει στο Instagram την Πρωτοχρονιά του 2021.

«Διάβασα και ξαναδιάβασα το μήνυμα δεκάδες φορές, προσπαθώντας να καταλάβω αν με κάποιο τρόπο το προκάλεσα εγώ η ίδια», είπε.

Κλείσιμο
Όπως είπε, απάντησε μετά από δύο ημέρες, παρά τα μηνύματα του Κουόμο που ζητούσε να μιλήσουν οι δυο τους στο τηλέφωνο και να συζητήσουν για δουλειά.

Φοβήθηκε μάλιστα ότι θα διακινδύνευε τα πάντα σε ό,τι αφορά τη δουλειά της αν καλούσε τον Κουόμο για τα σχόλιά του εκείνη την εποχή και δεν είπε τίποτα στην εταιρεία.

Στις 21 Ιανουαρίου 2021, η Ράι, η οποία εργαζόταν στο CNN επί έξι χρόνια, ενημερώθηκε από το δίκτυο ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο της. Η ίδια πιστεύει ότι τα μηνύματα του Κουόμο και η απόλυσή της συνδέονταν.

Ο Κουόμο απολύθηκε από το CNN τον Δεκέμβριο του 2021 επειδή προσπάθησε να βοηθήσει τον αδελφό του, Άντριου Κουόμο, όταν ήταν ακόμη κυβερνήτης της Νέας Υόρκης με τους Δημοκρατικούς, να καταπολεμήσει τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του. Ο Άντριου Κουόμο παραιτήθηκε αργότερα.




Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - Στο φως οι προανακριτικές καταθέσεις: Το θέατρο του συντρόφου της Γεωργίας - Έκανε ότι την έψαχνε στα νοσοκομεία

Μεσολόγγι: «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά μου» - Τα μηνύματα του Μπάμπη τα οποία έσβησε ο κρεοπώλης

Γιάννης Πουλόπουλος: Ο πατέρας Στυλιανός Καρπαθίου τον αποκάλεσε διαστροφικό σε συζήτηση για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης