Μισέλ Ομπάμα για τις εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ: Είμαι τρομοκρατημένη για το τι θα μπορούσε να συμβεί

Μισέλ Ομπάμα για τις εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ: Είμαι τρομοκρατημένη για το τι θα μπορούσε να συμβεί

«Δεν μπορούμε να θεωρούμε τη δημοκρατία δεδομένη και μερικές φορές ανησυχώ ότι το κάνουμε. Αυτά είναι τα πράγματα που με κρατούν σε εγρήγορση», λέει η πρώην πρώτη κυρία

Michelle_Obama
Τους φόβους της, τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της μοιράστηκε η Μισέλ Ομπάμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Τζέι Σέτι.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή «ποιο είναι αυτό που σας κρατάει ξύπνια τη νύχτα τώρα ή ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας τώρα, αφού έχετε ξεπεράσει τόσους πολλούς» η Μισέλ λέει: «Έχει να κάνει λιγότερο με εμένα προσωπικά και περισσότερο με τον κόσμο στον οποίο βρισκόμαστε».

Μιλώντας για την περίοδο που ήταν Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είπε: «Όταν είσαι παντρεμένη με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος ξέρει τα πάντα για τα πάντα στον κόσμο - μερικές φορές θέλεις να μην ξέρεις».

Η δικηγόρος και συγγραφέας κατονόμασε μια σειρά από συγκεκριμένες ανησυχίες που έχει, όπως οι συνεχιζόμενοι πόλεμοι, οι πιθανές επιπτώσεις της τεχνητής νοημοσύνης στον άνθρωπο και η κλιματική αλλαγή.

Κλείσιμο
Μιλώντας για τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε:

«Τι θα συμβεί στις επόμενες εκλογές; Είμαι τρομοκρατημένη για το τι θα μπορούσε ενδεχομένως να συμβεί, διότι οι ηγέτες μας έχουν σημασία. Το ποιον επιλέγουμε, ποιος μιλάει για εμάς, ποιος κρατάει αυτό το πόστο, μας επηρεάζει με τρόπους που μερικές φορές νομίζω ότι οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένους».

«Το γεγονός ότι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση - "ε, κάνει πραγματικά τίποτα;" - και εγώ λέω: "Θεέ μου, η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για εμάς και δεν μπορούμε να θεωρούμε αυτή τη δημοκρατία δεδομένη". Και μερικές φορές ανησυχώ ότι το κάνουμε. Αυτά είναι τα πράγματα που με κρατούν σε εγρήγορση», πρόσθεσε η 59χρονη Μισέλ Ομπάμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Σλοβενία: Σεφ ξερίζωσε την καρδιά της συντρόφου του - Ο πατέρας του είχε σκοτώσει δύο γυναίκες


Έκτη μέρα αγωνίας για τον Μπάμπη στο Μεσολόγγι - Τα χρωστούμενα και η τελευταία συνάντηση με τον 51χρονο χασάπη

Αποβάλλεται δια παντός από το ιδιωτικό σχολείο ο μαθητής που έκανε bullying στον 14χρονο στην Αγία Παρασκευή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης