Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει γενέθλια και γίνεται (μάλλον) 40 ετών

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει γενέθλια και γίνεται (μάλλον) 40 ετών

Το καθεστώς ουδέποτε έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία γέννησης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας – Ο ίδιος με την κόρη του επισκέφθηκαν μία φάρμα πτηνών

kim_kori
Σε μια φάρμα πτηνών βρέθηκε σήμερα ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, που θεωρείται ότι γιόρτασε τα 40ά του γενέθλια, αν και ουδεμία σχετική αναφορά έγινε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, μία πρακτική που μετρά πολλές δεκαετίες.


Τα γενέθλια του Κιμ θεωρείται ότι είναι στις 8 Ιανουαρίου, αν και το καθεστώς του ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία. Η αμερικανική κυβέρνηση αναφέρει ως έτος γέννησης του Κιμ το 1984, γεγονός που τον καθιστά φέτος 40 ετών.

Οι ημερομηνίες γέννησης του πατέρα και του παππού του, που προηγήθηκαν του Κιμ στην ηγεσία της χώρας, είναι εθνικές εορτές στη Βόρεια Κορέα.

kim_kori1
Κλείσιμο


Η πιο κοντινή σε επιβεβαίωση της ημερομηνίας ανακοίνωση από τη Βόρεια Κορέα ήλθε τον Ιανουάριο του 2020. Οι αρχές ανέφεραν ότι ο Κιμ δέχθηκε ευχές για τα γενέθλιά του από τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Ωστόσο δεν δηλώθηκε συγκεκριμένη ημερομηνία.


Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, όπως έδειξε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA βρέθηκε στη φάρμα πτηνών με την κόρη του και υψηλόβαθμους αξιωματούχους. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε αυτόν τον μήνα η υπηρεσία πληροφοριών της Νότιας Κορέας, πιστεύεται ότι η κόρη του Τζου-ε ίσως είναι η πιθανή του διάδοχος.




Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Δήμαρχος έστησε 2 λεπτά τον Ερντογάν που τον προσφώνησε - Έξαλλος ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Γιώργος Λάνθιμος πήρε τη Χρυσή Σφαίρα και αποκαθήλωσε την «Barbie»

Βίντεο: 17χρονος έκανε τατουάζ τις ληστείες που έκανε στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης