ΗΠΑ: Επιχειρηματίας σκότωσε τη σύζυγό και την κόρη του - Είχε πτωχεύσει πριν έναν χρόνο

ΗΠΑ: Επιχειρηματίας σκότωσε τη σύζυγό και την κόρη του - Είχε πτωχεύσει πριν έναν χρόνο

Ο 57χρονος άνδρας, μετά τη διπλή δολοφονία, αυτοκτόνησε – Η κόρη σπούδαζε και είχε πάει στο σπίτι της για τις γιορτές των Χριστουγέννων

epixeirimatias-ipa
Μια απίστευτη τραγωδία συνέβη στη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών όπου μια τριμελής οικογένεια βρέθηκε νεκρή μέσα στην πολυτελή οικία της.

Η αστυνομία διαπίστωσε πως η τραγωδία που στοίχισε τη ζωή στους Rakesh και Teena Kamal καθώς και στην έφηβη κόρη τους, Arianna, ήταν αποτέλεσμα δολοφονίας-αυτοκτονίας.

Ο 57χρονος Rakesh Kamal, πιστεύεται ότι πυροβόλησε την 54χρονη σύζυγό του, Teena, και την 18χρονη Arianna πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του μέσα στη βίλα τους στο Dover.
Megistanas
Κλείσιμο

Ένα όπλο, το οποίο δεν ήταν καταχωρημένο στον Rakesh, βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και συγκεκριμένα κοντά στο πτώμα του συζύγου.

Ο εισαγγελέας αρχικά είχε κάνει λόγο για περιστατικό «ενδοοικογενειακής βίας» σημειώνοντας ότι δεν υπήρχαν υποψίες για διάρρηξη ή εμπλοκή άλλου προσώπου.
Woman

Ωστόσο, ο εισαγγελέας απέφυγε να χαρακτηρίσει την τραγωδία ως δολοφονία-αυτοκτονία -ή ακόμη και να επιβεβαιώσει ότι οι τρεις πυροβολήθηκαν- μέχρι να βγάλει ο ιατροδικαστής το πόρισμά του.

Ένας συγγενής που τους έπαιρνε τηλέφωνο την Πέμπτη μετά τα Χριστούγεννα και δεν απαντούσαν πήγε από το σπίτι τους και βρέθηκε απέναντι στο θλιβερό θέαμα.
Kori

Η κόρη του ζευγαριού, ήταν πρωτοετής φοιτήτρια και είχε πάει στο σπίτι της για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Οι Kamals αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου.

Πριν έναν χρόνο, η οικογένεια είχε χάσει μεγάλο τμήμα της περιουσίας της και η σύζυγος του επιχειρηματία είχε δηλώσει πτώχευση.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανησυχία για το άνοιγμα των σχολείων μετά την έξαρση του κορωνοϊού

Χάος σε δικαστήριο του Λας Βέγκας: Εγκληματίας πήδηξε πάνω σε δικαστή όταν έμαθε ότι θα πάει φυλακή - Δείτε βίντεο


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξανά στο υπουργείο Υγείας: Τα ανοιχτά μέτωπα και η ατζέντα που παραλαμβάνει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης