Ρωσία: Πυραυλικές επιθέσεις στο κέντρο του Μπέλγκοροντ - Αναφορές για δύο νεκρά παιδιά

Ρωσία: Πυραυλικές επιθέσεις στο κέντρο του Μπέλγκοροντ - Αναφορές για δύο νεκρά παιδιά

Από τον ουκρανικό στρατό έγινε η επίθεση, αναφέρουν οι Ρώσοι - Αναφορές και για τραυματίες

belgorod_ekrixi
Νέες πυραυλικές επιθέσεις, τις οποίες η Μόσχα αποδίδει στον ουκρανικό στρατό, σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Μπέλγκοροντ, στη δυτική Ρωσία.

Τα πλήγματα καταγράφηκαν στο κέντρο της πόλης, κοντά σε ένα χριστογεννιάτικο πάρκο, ενώ ο επικεφαλής της περιοχής Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ έκανε λόγο για δύο παιδιά που σκοτώθηκαν από τις εκρήξεις.



Κλείσιμο


«Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν το κέντρο του Μπέλγκοροντ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν δύο νεκρά παιδιά και τραυματίες», έγραψε στο Telegram.





Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, αρκετές οβίδες έπληξαν τον οικιστικό τομέα, διευκρίνισε ο Γκλάντκοφ.



Νωρίτερα είχε ανακοινώσει πως νυκτερινό πλήγμα σε πολυκατοικία είχε στοιχίσει τη ζωή σε έναν άνδρα και προκαλέσει τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων. Το σύστημα υδροδότησης της πόλης υπέστη εξάλλου ζημιές, είχε υποστηρίξει ο Γκλάντκοφ.

Στην περιφέρεια του Μπριάνσκ, που επίσης συνορεύει με την Ουκρανία, τα χωριά Κίστερ και Μπόρσεβο βομβαρδίσθηκαν με αποτέλεσμα να σκοτωθεί «ένα παιδί γεννημένο το 2014», σύμφωνα με τον κυβερνήτη Αλεξάντρ Μπογκομάζ.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, συνολικά 13 ουκρανικοί πύραυλοι αναχαιτίσθηκαν πάνω από την περιφέρεια του Μπέλγκοροντ και 32 μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξουδετερώθηκαν στους τομείς του Μπριάνσκ, του Κουρσκ και του Ορέλ, βορείως των ουκρανικών συνόρων, καθώς και στη Μόσχα.


Ειδήσεις σήμερα:

«Η Λιάνα Εύα Αμούτζα ήταν 9 μήνες σε κώμα, είχε πάθει ανακοπή, άργησε να έρθει το ΕΚΑΒ», λέει ο αδερφός της

«Γιατί παλικάρι μου, γιατί» - Τελευταίο «αντίο» στον 32χρονο αστυνομικό που δολοφονήθηκε από τον Νορβηγό - Βίντεο και φωτογραφίες


Κάθε χρόνο κάνουμε γιορτή, δεν έγινε στο Τμήμα Επειγόντων, λέει η πρόεδρος των εργαζομένων στον Ερυθρό μετά την ΕΔΕ για το γλέντι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης