TikTok: Fake τελικά το βίντεο με την «ατυχή πρόταση γάμου» στη Ρώμη - Δείτε την ομάδα που το έστησε

TikTok: Fake τελικά το βίντεο με την «ατυχή πρόταση γάμου» στη Ρώμη - Δείτε την ομάδα που το έστησε

Ο λογαριασμός στο TikTok που πόσταρε το αρχικό κλιπ έκανε νέα ανάρτηση όπου ξεκαθαρίζει την αλήθεια

fake_proposal

Στημένο ήταν τελικά το βίντεο που έκανε τα προηγούμενα 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου και υποτίθεται ότι κατέγραφε μια δημόσια πρόταση γάμου στη Ρώμη που πήγε... στραβά.

Ο λογαριασμός Herclueless στο TikTok που είχε ποστάρει το σχετικό κλιπ, το οποίο έγινε viral με δεκάδες εκατομμύρια views αφού το αναδημοσίευσαν πολλά διεθνή ΜΜΕ, έκανε πριν από μερικές ώρες νέα ανάρτηση, αποκαλύπτοντας την αλήθεια.

@herclueless

Don’t be mad but if you know us, you should have seen it coming 😅 @herclueless #proposalvideo#proposalgonewrong#herclueless @herclueless

♬ underneath the tree - c ❣️



Στο νέο βίντεο εμφανίζονται τέσσερα άτομα, δυο άνδρες και δύο γυναίκες. «Η ομάδα πίσω από την ψεύτικη δημόσια πρόταση γάμου που τσάντισε 20 εκατομμύρια άτομα» αναφέρει η λεζάντα, επιβεβαιώνοντας την υποψία πολλών ότι η ρομαντική πρόταση γάμου με την ατυχή κατάληξη δεν ήταν παρά ένα καλογυρισμένο σκετσάκι.

Στο αρχικό κλιπ που προκάλεσε έντονες συζητήσεις σχετικά με το πόσο... σοφό είναι να κάνει κανείς πρόταση γάμου δημοσίως, εμφανίζεται ένα ζευγάρι να χορεύει στην πολυσύχναστη Via dei Condotti στη Ρώμη. Αφού τελειώνει ο χορός, ο άνδρας γονατίζει και τείνει ένα δαχτυλίδι στη γοητευτική συνοδό του, που δείχνει ξαφνιασμένη, ενώ ένας τενόρος τραγουδάει το «O Sole Mio».

@herclueless

Good @Cartier has a 30day return policy @herclueless

♬ original sound - herclueless




Μετά από αρκετές αμήχανες στιγμές κατά τις οποίες η κοπέλα εμφανίζεται να προσπαθεί να πείσει τον άνδρα να σηκωθεί, εκείνη απαντά αρνητικά στην πρόταση και ο δήθεν πληγωμένος εραστής σηκώνεται όρθιος.




Ειδήσεις σήμερα:

Απολύθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν - Ανέβαζε στο διαδίκτυο βίντεο πορνό με τη σύζυγό του

Η βαθμολογία της EuroLeague μετά τη 10η νίκη του Παναθηναϊκού και τα «διπλά» Ρεάλ, Βίρτους, Φενέρ και Μακάμπι - Δείτε βίντεο

Επείγουσα πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση για τους κρατούμενους που έκαναν... ρεβεγιόν στον Κορυδαλλό με φαγητά και μπύρες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης