Πόλεμος στο Ισραήλ: Εκτεταμένες επιδρομές των IDF στον νότιο Λίβανο ως αντίποινα επιθέσεων της Χεζμπολάχ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Εκτεταμένες επιδρομές των IDF στον νότιο Λίβανο ως αντίποινα επιθέσεων της Χεζμπολάχ

Tα πλήγματα που πραγματοποιήθηκαν από μαχητικά αεροσκάφη, άρματα μάχης και πυροβολικό στόχευσαν υποδομές της Χεζμπολάχ που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση επιθέσεων κατά του Ισραήλ

idf_-_hezbolah
Οι IDF πραγματοποίησαν «εκτεταμένες» επιδρομές στο Ayta ash Shab και Ramyeh του νότιου Λιβάνου, καθώς και σε άλλες περιοχές, εν μέσω επιθέσεων της Χεζμπολάχ στα βόρεια σύνορα με το Ισραήλ.

Οι IDF λένε ότι τα πλήγματα που πραγματοποιήθηκαν από μαχητικά αεροσκάφη, άρματα μάχης και πυροβολικό στόχευσαν υποδομές της Χεζμπολάχ που χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση επιθέσεων κατά του Ισραήλ.

Ένα άλλο στρατιωτικό συγκρότημα της Χεζμπολάχ χτυπήθηκε από μαχητικά αεροσκάφη ως απάντηση σε επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα σήμερα, λένε οι IDF.

Ακόμη οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ προσθέτουν ότι χτυπήθηκαν τόσο ένας πυρήνας της Χεζμπολάχ που ετοιμαζόταν να πραγματοποιήσει επίθεση με αντιαρματικούς πυραύλους όσο και ένας άλλος πυρήνας σε κτίριο που χρησιμοποιείται για την εκτόξευση βλημάτων κατά Ισραηλινών. Σημειώνεται πως μέχρι το τελευταίο 24ωρο η Χεζμπολάχ εκτόξευσε εναντίον του Ισραήλ 50 ρουκέτες και πυραύλους καθώς και δύο drones.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Με μαχαίρι παλάμης σκότωσε τον αστυνομικό ο Νορβηγός

Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων: «Θερίζουν» κορωνοϊός και ιώσεις - Σύσταση για χρήση μάσκας σε κλειστούς χώρους, νοσοκομεία και ΜΜΜ

Συγκινεί ο πατέρας του επισμηναγού που σκοτώθηκε στην Καλαμάτα: «Έφυγε έτσι όπως ήθελε, να πετάει»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης