Αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ έφτασε στο Κάιρο
Για συνομιλίες με αξιωματούχους των αρχών ασφαλείας
Μία αντιπροσωπεία του κινήματος της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ (PIJ), μιας ένοπλης οργάνωσης που έχει συμμαχήσει με τη Χαμάς και είναι γνωστή για την κράτηση μερικών από τους Ισραηλινούς ομήρους στη Γάζα, έφτασε στο Κάιρο, για συνομιλίες με αξιωματούχους των αιγυπτιακών αρχών ασφαλείας, όπως δήλωσε σήμερα, στο Reuters ένα μέλος της οργάνωσης που έχει λάβει γνώση για τις συνομιλίες.
Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στην εξεύρεση “τρόπων για τον τερματισμό της επιθετικότητας των Ισραηλινών κατά του λαού μας”, δήλωσε ο αξιωματούχος της οργάνωσης που έχει την υποστήριξη του Ιράν και έχει μέχρι σήμερα, απορρίψει το ενδεχόμενο νέων συμφωνιών ανταλλαγής ομήρων με το Ισραήλ, πριν από τον τερματισμό των ισραηλινών πολεμικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, με πληθυσμό 2,3 εκατομμύρια κατοίκους.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.