Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υπογράμμισε σήμερα ότι η Δύση δεν θα μπορούσε να αφήσει τη Ρωσία να κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και ότι η υποστήριξη προς το Κίεβο πρέπει να συνεχιστεί έστω κι αν «μας κοστίζει».
«Εσείς που γνωρίζετε ποια είναι η ισορροπία δυνάμεων, αξιολογείτε τι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβεί και πόσο (σημαντικό είναι ότι) δεν μπορούμε να αφήσουμε τη Ρωσία να κερδίσει», είπε ο Μακρόν κατά τη συνάντησή του με γάλλους στρατιώτες που σταθμεύουν στην Ιορδανία.
«Ποια θα ήταν η επόμενη μέρα για εμάς τους Ευρωπαίους; Για αυτό θα εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε τους Ουκρανούς. Αυτό που κάνουμε, έστω κι αν μας κοστίζει, είναι καθοριστικό για τη μελλοντική μας ασφάλεια, για τον ρόλο μας στην Ευρώπη και για την κυριαρχία της Ουκρανίας», συμπλήρωσε ο γάλλος πρόεδρος.
Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, οι ισορροπίες είναι εύθραυστες μετά την αποτυχημένη αντεπίθεση που εξαπέλυσαν το καλοκαίρι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις κι ενώ ΗΠΑ και ΕΕ καθυστερούν να αποδεσμεύσουν περαιτέρω οικονομική βοήθεια προς το Κίεβο.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.