Viral η φωτογραφία της οικογένειας του Γουίλιαμ - Πού πήγε το δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις;

Viral η φωτογραφία της οικογένειας του Γουίλιαμ - Πού πήγε το δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις;

Οι χρήστες του διαδικτύου παρατήρησαν... προβλήματα στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα

Vasiliki_Oikogeneia2
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς τους.

Το γαλαζοαίματο ζευγάρι επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου δείχνει τους δυο τους να χαμογελούν έχοντας στο πλευρό τους τους γιους τους πρίγκιπα Τζορτζ και πρίγκιπα Λουίς ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά τους.

Ο πρίγκιπας Λούις όμως φαίνεται να έχει πέσει θύμα μιας αποτυχημένης προσπάθειας στο Photoshop του γραφίστα που επιμελήθηκε την χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας.

Από εκείνη τη στιγμή όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη με το δάχτυλο του πρίγκιπα Λουίς, ενώ κάποιοι παρατήρησαν ότι δεν φαίνονται το αριστερό πόδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και το ένα από τα πόδια της Κέιτ Μίντλετον.

«Το δάχτυλο του πρίγκιπα Λούις λείπει, επίσης έχουν κάνει photoshop το πόδι κάποιου άλλου στο δικό του 😒 Ελπίζω σίγουρα οι φορολογούμενοι να μην το πλήρωσαν», έγραψε στο Twitter ένας χρήστης.

Κλείσιμο
«Από τον πρίγκιπα Λούις λείπει το μεσαίο δάχτυλο και τα πόδια του φαίνονται περίεργα», παρατήρησε ένας άλλος.

«Αν και είναι μια ωραία οικογενειακή φωτογραφία, μόλις την κοίταξα παρατήρησα το χέρι του πρίγκιπα Λουίς. Του λείπει ένα δάχτυλο», σημείωσε κάποιος αλλος χρήστης του ίντερνετ.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στη MailOnline πως δεν πρόκειται για photoshop. «Φαίνεται ο πρίγκιπας Λουίς απλώς να έκρυψε το δάχτυλό του. Σίγουρα δεν έχασε ένα δάχτυλο, μην ανησυχείτε για αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς μας για το 2023» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία μαζί με ένα emoji κόκκινης καρδιάς και ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της βασιλικής οικογένειας δόθηκε στη δημοσιότητα λίγο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου «Endgame» του δημοσιογράφου Ομίντ Σκόμπι, το οποίο υποστήριζε ότι η Μίντλετον ήταν ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που εξέφρασαν ανησυχίες για το χρώμα του δέρματος του πρωτότοκου παιδιού του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης