Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε ότι είναι «απολύτως απαραίτητο» να ληφθεί υπόψη από το Ισραήλ, η προστασία των αμάχων στη Γάζα, προσθέτοντας ότι τον πόλεμο θα πρέπει να ακολουθήσει μία περίοδο ειρήνης που θα έχει διάρκεια, οδηγώντας σε ένα παλαιστινιακό κράτος.
Πριν από λίγες ημέρες είχε δηλώσει ότι παραμένει το χάσμα μεταξύ της πρόθεσης του Ισραήλ να προστατεύει αμάχους και των αποτελεσμάτων στο πεδίο των στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας, υπογραμμίζοντας ότι ο Λευκός Οίκος έχει συνεχώς επαφές με την ισραηλινή κυβέρνηση για το συγκεκριμένο ζήτημα.
«Παραμένει επιτακτική ανάγκη να δώσει το Ισραήλ προτεραιότητα στην προστασία του άμαχου πληθυσμού. Αλλά παραμένει το χάσμα μεταξύ αυτού ακριβώς που είπα όταν βρέθηκα εκεί, της πρόθεσης (σ.σ. του Ισραήλ) να προστατεύσει αμάχους, και των πραγματικών αποτελεσμάτων που βλέπουμε στο πεδίο», είχε πει ειδικότερα ο Μπλίνκεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».