Ισραήλ: Για μια εβδομάδα μιλούσε μόνο ψιθυριστά, λέει ο παππούς της 3χρονης Γιαχέλ η οποία απελευθερώθηκε από τη Χαμάς

Ισραήλ: Για μια εβδομάδα μιλούσε μόνο ψιθυριστά, λέει ο παππούς της 3χρονης Γιαχέλ η οποία απελευθερώθηκε από τη Χαμάς

Ο πατέρας της μικρής παραμένει όμηρος - Η ίδια απελευθερώθηκε στις 25 Νοεμβρίου μαζί με τη μητέρα, τον αδερφό και την γιαγιά της

omiros-3xroni
Ο παππούς της 3χρονης Γιαχέλ Σοχάμ η οποία απελευθερώθηκε στις 25 Νοεμβρίου από τη Χαμάς, μίλησε για τις πρώτες ημέρες επιστροφής της εγγονής του κοντά του.

Όπως τόνισε ο ίδιος, η μικρή μιλούσε μόνο ψιθυριστά για μια εβδομάδα μετά την απελευθέρωσή της και δεν συζητά για όσα πέρασε.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε πει πριν μερικές ημέρες ο Τόμας Χαντ, για την 9χρονη κόρη του Έμιλι: «Το πιο σοκαριστικό, ήταν ότι απλά ψιθύριζε, δεν μπορούσες να την ακούσεις. Έπρεπε να βάλω το αυτί μου στα χείλη της».

Σύμφωνα με τους Times of Israel, η 3χρονη Γιαχέλ, της οποίας ο πατέρας, εξακολουθεί να κρατείται όμηρος, απελευθερώθηκε μαζί με τη μητέρα της και τον 8χρονο αδελφό της, καθώς και τη γιαγιά της. Ο παππούς της από τη μητέρα της δολοφονήθηκε στις 7 Οκτωβρίου.

Κλείσιμο
«Μέχρι πριν από δύο ημέρες, ψιθύριζε μόνο. Δεν μιλούσε, ούτε δυνατά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκιλάντ Κορνγκόλντ στο ειδησεογραφικό κανάλι Channel 12 και υπογράμμισε ότι η 3χρονη: «Δεν ρωτάει για τον μπαμπά, δεν ρωτάει για τον παππού της».

Ο Γκιλάντ τόνισε ότι τα παιδιά κρατήθηκαν μαζί με τις γυναίκες συγγενείς τους, αλλά όχι με τον πατέρα τους, ο οποίος παραμένει αιχμάλωτος.

Ειδήσεις σήμερα:

«Νέα Αριστερά» το όνομα του νέου κόμματος που συγκροτούν οι «11»

O Don Leon έκλεβε τα ΑΤΜ και μετά επιδείκνυε και έκαιγε σε βίντεο τα χρήματα

Qatargate - Το Politico φέρνει στο φως τις πρώτες ανακρίσεις: «Δεν αναγνωρίζω πια κανέναν, ούτε τον σύντροφό μου» έλεγε η Καϊλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης