Πρόκειται για την Λένα Τρουπάνοφ, 50 ετών, και την μητέρα της Ιρένα Τάτι, 73 ετών, που είναι πλέον σε ισραηλινό έδαφος. Και οι δύο έχουν διπλή ισραηλινή και ρωσική υπηκοότητα.
Έπειτα από μια πρώτη ιατρική εξέταση που γίνεται σε όλους τους απελευθερωμένους, θα επιστρέψουν στην οικογένειά τους.
Οι δύο γυναίκες, όπως εξήγησε η Χαμάς, απελευθερώθηκαν σαν «φόρος τιμής» στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Μετά την απελευθέρωση, οι όμηροι στα χέρια της Χαμάς είναι 159.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».