Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο διευθυντής του νοσοκομείο αλ Σίφα στη Λωρίδα της Γάζας κρατείται για ανάκριση σχετικά με στοιχεία που δείχνουν ότι οι εγκαταστάσεις του χρησιμοποιούνταν ως κέντρο διοίκησης και ελέγχου της ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς.
Ο στρατός δήλωσε ότι ο δρ Μοχάμεντ Αμπού Σαλμίγια ήταν επικεφαλής του συγκροτήματος ενώ μαχητές της Χαμάς έχτιζαν δίκτυο στρατιωτικών υποδομών και αποθήκευαν όπλα στο νοσοκομείο. «Στο νοσοκομείο, υπό τη διοίκησή του, υπήρχε εκτεταμένη τρομοκρατική δραστηριότητα της Χαμάς», ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωση.
Ο στρατός δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις συνθήκες της κράτησής του αλλά το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας δήλωσε ότι ο Αμπού Σαλμίγια και ένας αριθμός γιατρών συνελήφθησαν στα ξημερώματα σε σημείο ελέγχου στον δρόμο που συνδέει τη βόρεια με τη νότια Γάζα.
Η Παλαιστίνια υπουργός Υγείας Μάι αλ-Κάιλα δήλωσε ότι οι συλλήψεις δείχνουν πως το Ισραήλ παραβιάζει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.