Η Φινλανδία θα κλείσει τρία από τα τέσσερα τελευταία συνοριακά περάσματα που εξακολουθούν να είναι ανοιχτά, στα σύνορα της χώρας με τη Ρωσία, καθώς το Ελσίνκι έχει υπόνοιες ότι η Μόσχα ενορχηστρώνει μια μεταναστευτική κρίση, ανακοίνωσε σήμερα ο Φινλανδός πρωθυπουργός.
«Η κυβέρνηση αποφάσισε σήμερα να κλείσει νέους συνοριακούς σταθμούς. Μόνο ο σταθμός Ράζα Ζοσέπι θα παραμείνει ανοιχτός» δήλωσε ο πρωθυπουργός Πέτερι Όρπο σε συνέντευξη Τύπου.
Η Φινλανδία κατηγορεί τη Μόσχα ότι επιτρέπει σε παράνομους μετανάστες να διασχίζουν τα κοινά τους σύνορα. Οι φινλανδικές αρχές αναφέρουν ότι έχουν παρατηρήσει από τα τέλη Αυγούστου μεγάλη εισροή μεταναστών χωρίς χαρτιά από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, κυρίως από το Ιράκ, τη Σομαλία και την Υεμένη.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Ένα χαμόγελο, μια μπάλα στον αέρα, μια ρακέτα στο χέρι! Η bwin προσφέρει στο 4ο Γυμνάσιο Ιλίου εξοπλισμό που γεμίζει τη σχολική καθημερινότητα με παιχνίδι, ομαδικότητα και χαρά.