ΗΠΑ: Αντιδράσεις για κωμικό που αστειεύτηκε με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - Δείτε τα σχόλια που έκανε

ΗΠΑ: Αντιδράσεις για κωμικό που αστειεύτηκε με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - Δείτε τα σχόλια που έκανε

Τα κακόγουστα αστεία του Χανς Κιμ για τον Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια» - Πώς απάντησε ο ίδιος στις αντιδράσεις 

hans-kim-mathew-perry
Ο Αμερικανός κωμικός Χανς Κιμ δέχεται πυρά επειδή στην τελευταία του παράσταση επέλεξε να αστειευτεί με τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγες εβδομάδες ταλαιπωρούμενος χρόνια από εξαρτήσεις και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο 33χρονος κωμικός σε παράσταση stand-up που μοιράστηκε στον λογαριασμό του στο TikTok την περασμένη εβδομάδα, είπε για τον Μάθιου Πέρι: «Είναι λυπηρό να ακούω ότι ο σπουδαίος Μάθιου Πέρι πέθανε μόνος του σε ένα τζακούζι. Ξέρετε, για έναν τύπο σε ένα σόου που λέγεται Φιλαράκια, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικά από αυτά».

Αυτό το πρώτο αστείο για τον «Τσάντλερ» από την δημοφιλή σειρά δεν ήταν αρκετό, όμως για τον Χανς Κιμ που στηριζόμενος σε γέλια και χειροκροτήματα από το κοινό συνέχισε λέγοντας ότι οι τίτλοι αρχής της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς με τον Πέρι και τους συμπρωταγωνιστές του να πλατσουρίζουν σε ένα σιντριβάνι με νερό προμήνυαν τον πρόωρο θάνατό του

«Ποιος να ήξερε ότι οι τίτλοι αρχής ήταν η κραυγή του για βοήθεια;» είπε ο Κιμ, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του. Αν και το κοινό στη live παράσταση έδειχνε να υποστηρίζει τα κακόγουστα αστεία του, η κοινότητα στο TikTok αντέδρασε. Το βίντεο συγκέντρωσε περισσότερες από 350.000 προβολές - πάνω από 5 φορές τον αριθμό των ακολούθων του στην πλατφόρμα.
Κλείσιμο


«Προφανώς δεν σου έχει μείνει καλό υλικό. Αν είχες ποτέ. Αυτό δεν είναι κωμωδία. Είναι πολύ κακόγουστο. Ώρα να βρεις μια νέα καριέρα», είπε κάποιος στα σχόλια του βίντεο στο TikTok. Άλλοι υπερασπίστηκαν το αστείο, με πολλούς να επισημαίνουν ότι ο Πέρι, ο οποίος ήταν γνωστός για την κωμωδία του αυτομαστιγώματος, θα είχε γελάσει.

Ο Χανς Κιμ φάνηκε να απολαμβάνει την κριτική που δέχεται και υπερηφανεύτηκε για αυτήν σε επόμενη ανάρτηση του έκανε και έγραψε «Μαμά, τα καταφέραμε!», ενώ πρόσθεσε ρίχνοντας λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά: «Σε όλους τους ανθρώπους που προσέβαλα, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη. Ελπίζω να αποκτήσετε πιο χοντρό δέρμα και όχι μόνο επειδή το πτώμα σας έμεινε να φουσκώνει σε ένα τζακούζι για δύο ώρες».


Το αστείο για τον Μάθιου Πέρι μπορεί να ήταν αυτό με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο, ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χανς Κιμ καταπιάνεται με αμφιλεγόμενο υλικό για τις παραστάσεις του. Τον περασμένο μήνα έκανε μια ανάρτηση στο Instagram ενός βίντεο από μια παράστασή που γελοιοποιούσε το Ισραήλ.

 

«Πολλοί Ισραηλινοί σκοτώθηκαν σε ένα μουσικό φεστιβάλ, το οποίο είναι φρικτό, αλλά γιατί κάνετε ένα μουσικό φεστιβάλ ακριβώς δίπλα στη Γάζα; Αυτοί οι άνθρωποι λένε: "Φίλε, το beat δίπλα σε αυτή την υπαίθρια φυλακή είναι απίστευτο», συνέχισε και κατέληξε «Πείτε με αδύναμο, αλλά αρνούμαι να διασκεδάσω λίγο μακριά από ένα μάτσο πεινασμένων και διψασμένων Αράβων».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης